Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Rakamlar her zaman Android'i gösterir ancak Apple'ın dünya piyasasında ki müşterileri bellidir. Onlar için önemli olan bu müşteri kitlesini kaybetmemek. Kâr olarak zaten uçuk fiyatları ile rakiplerinin çok üstündeler.
iPhone kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki benim işletim sistemim iOS'dur. Telefon modeli çıktıkça bende üst modele geçeceğim. Birde şu var. Apple ürünleri her zaman değerini korur. Altın gibidir fiyat düşüşleri rakiplerine göre çok düşüktür. Samsung S4 çıktığı dönemlerde 2.400 TL gibi bir fiyata sahipti şimdi nerdeyse 1.600 TL. Apple öyle değil ama. Bugün iPhone 4'ü bile 1.000 TL'nin altında almak zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiç bitmeyecek olan bir savaştır :)
aslında savaş sonucu bellidir görünen köy uzakta değildir
android çöptür kalitenin adı apple soyadı ise ios dur.
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Android kullanıyorum fakat maddi durumum el verse ios'dan şaşılmayacağını biliyorum. Apple fiyatları biraz düşürürse eminim ki android devri kapanır :)
Uğur Gündüz Tasarım
alkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk olarak Apple ve android degik, apple ve google, işletim sistemlerine gelince iOS-Android karşılaştırması yapabilirsiniz, iOS'un başarısı hiç şüphesiz tartışılamaz, kapalı bir kaynak ve sadece apple mallerinde kullanilkyor, yani android gibi her markada kullanılamıyor, buna rağmen ios android ile yarisabiliyor, ve çok iyi iş çıkarıyor eğer bugün ios diğer telefon markalarına satilsa kapış kapış gider ve 1-2 ay içerisinde büyük bir patlama olurdu.
Uygulama zenginliğine baktigimizda ios kaliteye baktığımızda ios kullanıma baktigimizda ios, kalitenin pahalı olmasida normal.bence, en büyük android kullanıcı samsungun telefonlarına bakın lütfen cikardikalri telefonlar plastik kapak ve beş para etmeyen cihazlar, musteri memnuniyeti hiç yok, dokunmatik derseniz apple malları 100 çekiyor samsunga, ben bir iOS Aşığı olarak iOS'u bıraktım, elimde iphone 5.vardı, ios 7 ile en başta meşhur zil sesi değiştirildi, ondan sonra donma çökme ver resetlenme gibi sorunlarla karşılaştım, steve jobs'un bütün izleri silmislerdi! Androide geçtim ama samsunga değil htc'ye çok güzel.bir telefon iphone yaşadığım kaliteyi bana androidde yaşatıyor, dokunmatik hassasiyeti çok ileri seviyede... Aynı iphone gibi, bir ara iphone 4 mu satıp galaxy s3 almistim, 20 gün kullanabildim sadece...
Apple böyle zarar etmeye devam ederse kısa zaman sonra 2015 yılında diyebilirim ki ios satmaya başlayacak diğer telefonlara o zaman siz savaşı görün derim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bencede android çok daha pratik tercihimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
RocKets adlı üyeden alıntı
Rakamlar her zaman Android'i gösterir ancak Apple'ın dünya piyasasında ki müşterileri bellidir. Onlar için önemli olan bu müşteri kitlesini kaybetmemek. Kâr olarak zaten uçuk fiyatları ile rakiplerinin çok üstündeler.
iPhone kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki benim işletim sistemim iOS'dur. Telefon modeli çıktıkça bende üst modele geçeceğim. Birde şu var. Apple ürünleri her zaman değerini korur. Altın gibidir fiyat düşüşleri rakiplerine göre çok düşüktür. Samsung S4 çıktığı dönemlerde 2.400 TL gibi bir fiyata sahipti şimdi nerdeyse 1.600 TL. Apple öyle değil ama. Bugün iPhone 4'ü bile 1.000 TL'nin altında almak zor.
Hocam öyle diyorsunda o cihazı ilk piyasa sürdüğünde 3200 liraya satıyordu. O şekilde hesapla düşüşü.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dsadada
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bakın benden söylemesi şimdi haberleri az çok görüyoruz yeni gelecek iPhoneların ekranları büyütülecek kavisli olacak gibi duyumlar var zaten iPhone da Kalanların bi kısmı ekran ideal olduğu için kalıyordu şimdi bana göre bir iki yıl içerisinde iPhone kullanımı bi hayli düşecek.
Görüyoruz ki Steve Jobs piyasayı yıllar öncesinden okumuş...