Furkan Ekmen adlı üyeden alıntı

Bilgisayar bölümünü seçmekle hata etmişsin dostum. Bende lise ikinci sınıfım ve anadolu lisesinde okuyorum. Bana göre zaten bilgisayardan anlayan ve bilen birisi bilgisayar bölümüne giderek sadece bilgisizlik yapmış olur. Bilgisayar bölümünde sana öğretecekleri şeyde bilgisayar senin bildiğinde bilgisayar. Hee eğer programlama dilleri diyorsan 1 ayda 1 tanesini çözsen 10 ayda 10 tane çözersin ki bu bile fazla yani :).


cparty adlı üyeden alıntı

Okuldan okula ve hocalarin verdigi ilgiye göre değişir bu durum. Bende Bilişim bölümündeyim B.T.T dersinde hocalar gayet güzel anlatiyor hatta bugün idare için bilgisayar bile topladik. Diyecegim hocaniz ne kadar iyise sende o kadar ilgi gosterince adam gibi anlatmaya basliyorlar dinlemeyenler icin ise sadece yuzeysel. :)

Biz elimizden geldiği kadar dinliyoruz :) Yada ben diyim.Ama sıkıntı şu çok geçmiş hakkında konuşuluyor. :D

Kozba adlı üyeden alıntı

Kardeşim web tasarım'ı seneye göreceğiz demişsin, Orada gördüğün web tasarımla senin kendi çabanla öğreneceğin web tasarım arasında dağlar kadar fark var. Zamanında bende aynı hatalara düştüm, Counter - Metin2 gibi ... Youtube'dan HTML Dersleri videoları indir, html alt yapın oluşsun. Daha sonra css, php derslerini indir kodlama alt yapısı kazan. Photoshop indir sağını solunu kurcala. Web Tasarım böyle öğrenilir, hocanın anlatmasıyla değil. Senin yaşında olacaktım, hele ki senin bölümünü okuyacaktım, şu yaptığım hatalara düşmez şimdiki yaşıma geldiğimde de ayda en az 1.000 Lira para kazanırdım :)

Hocam Photoshop bilgim az buçuk var ve hala derslerini güncel olarak izlemekteyim :) HTML,CSS dersleri izliyorum bayaa yol katettim.PHP'yi öğrenmeye çalışacağım.Piyasada bir kaç kitap var onlarıda alacağım :)