-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ben makina öğrencisiyim ama bilgisayar gitmek hiç istemedim çünkü bilgisayar bence iş olarak yapılacak bir meslek değil :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bilgisayar bölümünü seçmekle hata etmişsin dostum. Bende lise ikinci sınıfım ve anadolu lisesinde okuyorum. Bana göre zaten bilgisayardan anlayan ve bilen birisi bilgisayar bölümüne giderek sadece bilgisizlik yapmış olur. Bilgisayar bölümünde sana öğretecekleri şeyde bilgisayar senin bildiğinde bilgisayar. Hee eğer programlama dilleri diyorsan 1 ayda 1 tanesini çözsen 10 ayda 10 tane çözersin ki bu bile fazla yani :).
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Okuyor.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okuldan okula ve hocalarin verdigi ilgiye göre değişir bu durum. Bende Bilişim bölümündeyim B.T.T dersinde hocalar gayet güzel anlatiyor hatta bugün idare için bilgisayar bile topladik. Diyecegim hocaniz ne kadar iyise sende o kadar ilgi gosterince adam gibi anlatmaya basliyorlar dinlemeyenler icin ise sadece yuzeysel. :)
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeşim web tasarım'ı seneye göreceğiz demişsin, Orada gördüğün web tasarımla senin kendi çabanla öğreneceğin web tasarım arasında dağlar kadar fark var. Zamanında bende aynı hatalara düştüm, Counter - Metin2 gibi ... Youtube'dan HTML Dersleri videoları indir, html alt yapın oluşsun. Daha sonra css, php derslerini indir kodlama alt yapısı kazan. Photoshop indir sağını solunu kurcala. Web Tasarım böyle öğrenilir, hocanın anlatmasıyla değil. Senin yaşında olacaktım, hele ki senin bölümünü okuyacaktım, şu yaptığım hatalara düşmez şimdiki yaşıma geldiğimde de ayda en az 1.000 Lira para kazanırdım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@IBRA Bilişim bölümünü seçerek hata etmişsin yorumlarına katılmıyorum. Sonuçta yapmak istediğin birşeyi yapacaksın. Kendini geliştirmezsen bu işte tutunamazsın. Hatta sadece bu iş değil diğer işlerde durum böyle. Sadece yazılım dillerini öğrenme. Yabancı dilini geliştir. İspanyolca öğren. İngilizce'ni olabildiğince geliştir. O zaman Türkiye'deki firmalara değil dünya pazarındaki tüm firmalara el sallamış olursun.