Hey maşallah, bu konuda bilginiz çok sanırım. Çok teşekkürler. Sitemap hemen yapıyorum filmleri dediğin gibi taslak olarak kaydedip sonra yayınlıyacağım dediğin gibi bunu atlamışım. Üstteki manşet korku bölümünü seçiyorum. :) All in seo kurmayı bilmiyorum googleden araştırıp yapmaya çalışacağım. Açıklamaları kendim yazacağım.
2-) Anasayfadaki film sayısını wp okuma ayarından 4 ve 4 ün katı yapın. Bunu anlamadım açarsanız :)
3-) Direk film adı yazmak pek te mantıklı değil. Bunu yapan siteler genelde filmizlesene.comtr tarzında yani google hiti olmayan sadece site takipçilerinden hit alan siteler yapar. Aramalarda bu şekilde üstlere çıkamazsınız.
Ne gibi başlıklar girebilirim?
Çok teşekkürler önerilerini dikkate alıp uygulamaya başlıyorum :)
2-) Anasayfadaki film sayısını wp okuma ayarından 4 ve 4 ün katı yapın. Bunu anlamadım açarsanız :)
3-) Direk film adı yazmak pek te mantıklı değil. Bunu yapan siteler genelde filmizlesene.comtr tarzında yani google hiti olmayan sadece site takipçilerinden hit alan siteler yapar. Aramalarda bu şekilde üstlere çıkamazsınız.
Ne gibi başlıklar girebilirim?
Çok teşekkürler önerilerini dikkate alıp uygulamaya başlıyorum :)
ideal 16 yapın hocam okunma ayarından ki anasayfada filmler listelenirken 4,4,2 listelenmiş çünkü 10 yapılmış otomatik orası bu durumda da görüntü açısından iyi değil. 16 olursa tam görünür.
Film başlığını da film dublaj ise Elma türkçe dublaj Tek Parça izle yazarsınız etiketlere de elma 720p izle, elma full hd izle, apple izle yazarsınız 3 tane idealdir. bu şekilde iyi olur. Film altyazılı ile dublaj yerine altyazılı yapar eğer yerli film ise yerli filmi yazarsınız türkçe dublaj yerine.