pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci - Teknoloji Editörü
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
www.mehmetaliertunc.com blog'um 30000'lere kadar inmişti ancak son bir haftadır sürekli sıralamada geriliyor. Şu an 68000 olmuş ama siteye gelen günlük trafik aynı ?
www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
alexadan bahsediyorsan eğer o öyle kafasına göre takılır. Senin sitenin hitini yansıtmaz alexa.
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zen adlı üyeden alıntı
alexadan bahsediyorsan eğer o öyle kafasına göre takılır. Senin sitenin hitini yansıtmaz alexa.
Olabilir ama reklamından tut, her konusuna kadar alexa sıralaması soruluyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Sorulmaması için gereken şeyleri yap o zaman hocam, niye soruna takılıyorsun bir nane yapmadım şu alexa şeyi için global 758k Türkiye 8k sitem. Az biraz işlem yapsam toolbar'ından linkinden refresh kodudur vs düşer de düşer. Neyse ben sitemden memnunum sen de sitenden memnun ol hocam, o sayıyı takmadan da sitene fena siteymiş dedirtebilirsin. Buna inanmıyorsan sitene emek verme zaten :)
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Sorulmaması için gereken şeyleri yap o zaman hocam, niye soruna takılıyorsun bir nane yapmadım şu alexa şeyi için global 758k Türkiye 8k sitem. Az biraz işlem yapsam toolbar'ından linkinden refresh kodudur vs düşer de düşer. Neyse ben sitemden memnunum sen de sitenden memnun ol hocam, o sayıyı takmadan da sitene fena siteymiş dedirtebilirsin. Buna inanmıyorsan sitene emek verme zaten :)
Öncelikle görüşlerin için teşekkürler. Ben sitemden memnunum :) Sadece düşüş yaşanmasının nedenini merak ettim. :)
İyi Çalışmalar,
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Değer verdiğin bir şey olduğu ortada ben de o yüzden burada bu konuya cevap yazacağımıza, o sayıyla alakalı istişare edeceğimize sitemize güzel içerik arayalım, kaliteli bir yazı yazalım, taslaklara birkaç şey karalayalım, site tasarımını güzelleştirip optimize edelim. Bunlarla alexa'da bayağı yükselirsin sen de biliyorsun :)
Ayrıca konuyla alakalı cevabımı yapayım sadece hiti göstermiyor alexa arkadaşın dediği gibi. Ortalama ziyaret süresi var, backlinki var vs. Aniden o kadar düşüş yaşadıysan, bir takım sıkıntılar olabilir tabi.
Teşekkürler, dikkate alacağım. :)
Ek Olarak: Bu arada ülke sıralaması düşerken dünya sıralamasında yükselişe geçiyor :) Burada ülke sıralamasındaki gerileme 2 gündür yok.
pcse7en
Teknoloji Editörü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
seyircikedi adlı üyeden alıntı
Benim sayfam her türlü güncel ve kaliteli içeriğe sahip. Yazın 400 binlerde olan Alexa hit ve güncellik aynı olmasına karşın yükseldikçe yükseliyor. 900 binlere geldi, artık sallamamaya karar verdim, neyi baz alıyor anlamadım çünkü… Sen de boşver
:) öyle yapacam
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Alexa fazla hitle ilgili bişey deildir , alexa'da iyi olmak istiyorsan eğer , gelen hitlerin yani kişilerin sitende zaman ayırması lazım , çabuk çıkarsa o hit alexa gözünde sıfırdır .. az hitin olsun ama sayfanda dakika olarak daha çok dursun , alexada kralsın :D ayrıca örneğin forum siteleri , 1 haftada 900binlere bile gelebiliyor , sebebi ise forum dediğin şey sürekli online olup takılman ve dakika oranın artması , ben çok dandik ve yeni site gördüm 100 üyesi var alexada 900 bin sırada ve benim sitemden yeni ,benim sitem var 13 K hitleri gördü bugün 8 K hit benim sitem 1milyon altına inemedi daha , 1,100 felan
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.