lostyazilim
tr.link

Anlık hit düşmesi

13 Mesajlar 2.227 Okunma
lstbozum
tr.link

pcse7en pcse7en Teknoloji Editörü Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci - Teknoloji Editörü
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba,

www.mehmetaliertunc.com blog'um 30000'lere kadar inmişti ancak son bir haftadır sürekli sıralamada geriliyor. Şu an 68000 olmuş ama siteye gelen günlük trafik aynı ?

www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
alexadan bahsediyorsan eğer o öyle kafasına göre takılır. Senin sitenin hitini yansıtmaz alexa.

• Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

alexadan bahsediyorsan eğer o öyle kafasına göre takılır. Senin sitenin hitini yansıtmaz alexa.

Olabilir ama reklamından tut, her konusuna kadar alexa sıralaması soruluyor :)

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Sorulmaması için gereken şeyleri yap o zaman hocam, niye soruna takılıyorsun bir nane yapmadım şu alexa şeyi için global 758k Türkiye 8k sitem. Az biraz işlem yapsam toolbar'ından linkinden refresh kodudur vs düşer de düşer. Neyse ben sitemden memnunum sen de sitenden memnun ol hocam, o sayıyı takmadan da sitene fena siteymiş dedirtebilirsin. Buna inanmıyorsan sitene emek verme zaten :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Sorulmaması için gereken şeyleri yap o zaman hocam, niye soruna takılıyorsun bir nane yapmadım şu alexa şeyi için global 758k Türkiye 8k sitem. Az biraz işlem yapsam toolbar'ından linkinden refresh kodudur vs düşer de düşer. Neyse ben sitemden memnunum sen de sitenden memnun ol hocam, o sayıyı takmadan da sitene fena siteymiş dedirtebilirsin. Buna inanmıyorsan sitene emek verme zaten :)

Öncelikle görüşlerin için teşekkürler. Ben sitemden memnunum :) Sadece düşüş yaşanmasının nedenini merak ettim. :)

İyi Çalışmalar,

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

pcse7en adlı üyeden alıntı

Öncelikle görüşlerin için teşekkürler. Ben sitemden memnunum :) Sadece düşüş yaşanmasının nedenini merak ettim. :)

İyi Çalışmalar,

Değer verdiğin bir şey olduğu ortada ben de o yüzden burada bu konuya cevap yazacağımıza, o sayıyla alakalı istişare edeceğimize sitemize güzel içerik arayalım, kaliteli bir yazı yazalım, taslaklara birkaç şey karalayalım, site tasarımını güzelleştirip optimize edelim. Bunlarla alexa'da bayağı yükselirsin sen de biliyorsun :)

Ayrıca konuyla alakalı cevabımı yapayım sadece hiti göstermiyor alexa arkadaşın dediği gibi. Ortalama ziyaret süresi var, backlinki var vs. Aniden o kadar düşüş yaşadıysan, bir takım sıkıntılar olabilir tabi.

• Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Değer verdiğin bir şey olduğu ortada ben de o yüzden burada bu konuya cevap yazacağımıza, o sayıyla alakalı istişare edeceğimize sitemize güzel içerik arayalım, kaliteli bir yazı yazalım, taslaklara birkaç şey karalayalım, site tasarımını güzelleştirip optimize edelim. Bunlarla alexa'da bayağı yükselirsin sen de biliyorsun :)

Ayrıca konuyla alakalı cevabımı yapayım sadece hiti göstermiyor alexa arkadaşın dediği gibi. Ortalama ziyaret süresi var, backlinki var vs. Aniden o kadar düşüş yaşadıysan, bir takım sıkıntılar olabilir tabi.

Teşekkürler, dikkate alacağım. :)

Ek Olarak: Bu arada ülke sıralaması düşerken dünya sıralamasında yükselişe geçiyor :) Burada ülke sıralamasındaki gerileme 2 gündür yok.

seyircikedi seyircikedi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / K
  • Meslek gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 25 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Benim sayfam her türlü güncel ve kaliteli içeriğe sahip. Yazın 400 binlerde olan Alexa hit ve güncellik aynı olmasına karşın yükseldikçe yükseliyor. 900 binlere geldi, artık sallamamaya karar verdim, neyi baz alıyor anlamadım çünkü… Sen de boşver

• Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

seyircikedi adlı üyeden alıntı

Benim sayfam her türlü güncel ve kaliteli içeriğe sahip. Yazın 400 binlerde olan Alexa hit ve güncellik aynı olmasına karşın yükseldikçe yükseliyor. 900 binlere geldi, artık sallamamaya karar verdim, neyi baz alıyor anlamadım çünkü… Sen de boşver

:) öyle yapacam

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Alexa fazla hitle ilgili bişey deildir , alexa'da iyi olmak istiyorsan eğer , gelen hitlerin yani kişilerin sitende zaman ayırması lazım , çabuk çıkarsa o hit alexa gözünde sıfırdır .. az hitin olsun ama sayfanda dakika olarak daha çok dursun , alexada kralsın :D ayrıca örneğin forum siteleri , 1 haftada 900binlere bile gelebiliyor , sebebi ise forum dediğin şey sürekli online olup takılman ve dakika oranın artması , ben çok dandik ve yeni site gördüm 100 üyesi var alexada 900 bin sırada ve benim sitemden yeni ,benim sitem var 13 K hitleri gördü bugün 8 K hit benim sitem 1milyon altına inemedi daha , 1,100 felan

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al