Hocam sen bir site sahibi olarak konuşuyorsun ve haklısın da. Ama genelde normal kullanıcılar bu kadar bilinç li değil bence kullanıcıların bu durumları anlaşılabilir bir durum, ama bu adamların yaptıkları namussuzluktan ibaret.
Hocam bunun site sahibi olmakla alakası yok. Neye tıkladığına her zaman dikkat etmelisin. Bu bilgisayarları sadece blog yazmak için kullanmıyoruz ki bunun yanında bir sürü bankacılık ve şifre gerektiren diğer işlemleride gerçekleştiriyoruz.
Sevgili kerimptk, kesinlikle sana katılmakla birlikte bazen istisnai durumlar olmuyor da değil. O yüzden yine de alınması gereken önlemleri almakta fayda var diye düşünüyorum.
Benim gördüğüm en istisnai durum arkadaşlarının hesaplarından gelen mesaj şeklindeki linkler olabilir. Ben kendi adıma ona bile dikkat ediyorum hocam. Arkadaşımı tanıyorsam yazdığı mesajdan bile çıkarırım mesajı atanın o olup olmadığını. Akşamma kadar onlara arkadaşımdan bildirimler alıyorum seni şu etiketledi. Sana şunu yolladı diye ama hiç birine balıklama atlamamışımdır.