Jason adlı üyeden alıntı

Öncelikle veriler dediğin için tablonun dolu olduğunu varsayıyorum o yüzden önce düzenlemek istediğin verileri listelemekle başlamalısın.

listele.php

//Veritabanı bağlantısı
$host="localhost";
$kullanici="root";
$sifre="admin";
$veritabani="veritabani_adi";
@mysql_connect("$host","$kullanici","$sifre") or die ("Bağlantı hatası.");
@mysql_select_db("$veritabani")or die("Veritabani hatası.");
//
//Tablodaki verileri listele
$sql=mysql_query("select * from settings");
while($yazdir=mysql_fetch_array($sql))
{
echo ''.$yazdir["tittle"].'
';
}
?>

Yukarıda düzenlemek istediğin veriye tıklayarak aşağıdaki forma geliyorsun düzenlemeleri yaptıkdan sonra kaydediyorsun.
duzenle.php

//Veritabanı bağlantısı
$host="localhost";
$kullanici="root";
$sifre="admin";
$veritabani="veritabani_adi";
@mysql_connect("$host","$kullanici","$sifre") or die ("Bağlantı hatası.");
@mysql_select_db("$veritabani")or die("Veritabani hatası.");
//
if($islem=="kaydet")
{
if($_POST)
{
$id=$_POST["id"];
$title=$_POST["title"];
$baseurl=$_POST["baseurl"];
$description=$_POST["description"];
$keywords=$_POST["keywords"];
$logo=$_POST["logo"];
$fav=$_POST["fav"];
mysql_query("Update settings set title='".$title."', baseurl='".$baseurl."', description='".$description."', keywords='".$keywords."', logo='".$logo."', fav='".$fav."' where id='".$id."'");
}
}
//Düzenlenecek Verileri Getir
$yazdir=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from settings where id='".$_GET["id"]."'"));
?>

">
">

">

">

">

">

">

En basit şekilde yazmaya çalıştım o yüzden tüm değişkenleri güvenlik kontolünden geçirmeyi unutma veritabanı bağlantısını yaptıkdan sonra çalışıcağını düşünüyorum deneme şansım olmadı, umarım yardımcı olur.

çok teşekkür ederim tam olarak böyle bişi bekliyordum. ama ilk sayfada beyaz boş bir sayfa gözukuyor. duzenle.php'de form gozukuyor ama içleri boş bende duzenle.php?id=1 şeklinde gittim veriler felan gözuktu ama kaydetmıyor. kaydet'e basınca yıne ilk duzenle.php gibi boş formu gosterıyor.