-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Girişimci & Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Arkadaşlar mysql veritabanında settings adında ayarlar tablom var ve içinde
id title baseurl description keywords logo fav alanları var. baseurl logo ve fav alanları url şeklinde olucak.
Şimdi sorum şu;
ben admin panelinden bu verileri php ile nasıl düzenleyebilirim. İnternette çok aradım ama kaydadeğer bişi yapamadım. Birisi anlatabilirse çok makbule geçer. Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Listele.php de harf hatası yapmışım onu düzelttim duzenle.phpdeyse bir sorun yok veritabanı oluşturup denedim yinede kayıt işlemi başarılı tamamlanırsa yönlendirme ekledim, kendi veritabanındaki alanlarla koddaki alanları karşılaştırmanı tavsiye ederim farklılık olması veya harf hatası bunlar da kayıt etmemeye nedeni olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
73 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Jason adlı üyeden alıntı
Listele.php de harf hatası yapmışım onu düzelttim duzenle.phpdeyse bir sorun yok veritabanı oluşturup denedim yinede kayıt işlemi başarılı tamamlanırsa yönlendirme ekledim, kendi veritabanındaki alanlarla koddaki alanları karşılaştırmanı tavsiye ederim farklılık olması veya harf hatası bunlar da kayıt etmemeye nedeni olabilir.
Elleriniz dert görmesin. Bir soru da ben sorabilir miyim?
listele.php tüm verileri listeliyor gördüğüm kadarıyla. Düşünün ki db'de 10.000 kayıt var, hepsi birden yükleninceye kadar tarayıcı çöker, ram şişer.
10'ar 10'ar listelemek için ne yapmak lazım acaba?
Sevgilerimle.
1.99 $'a DA/PA Değerli Domain Kaydedin | domain.bilhos.com