lostyazilim
tr.link

Wp mail adresi nasıl değiştirilir?

8 Mesajlar 6.809 Okunma
lstbozum
tr.link

projeyardim projeyardim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.

Wordpress tabanlı web sitemin bir mail gönderme sorunu var şöyle ki ;
örneğin insanlar siteye standart wordpress üye panelinden üye olurken mail adreslerine bir şifre gönderiliyor otomatik olarak bu gibi gönderiler de info@alanadım.com mail adresinden gönderiliyor.Ancak bu info@ ile başlayan mail adresimde bir problem yaşadığım için bu mail adresimi değiştirmek istiyorum çünki info@ olarak başlayan mail adresim sanırım bloklandı ve hotmail.com adresi ile üye olmak isteyen üyelere şifre göndermiyor.Ama g mail ile üye olunursa şifreler gidiyor.
Bende bu adresi uyelik@alanadım.com mail adresi olarak değiştirmek istiyorum.Üye kaydı yapanlara şifreler artık bu yeni mail adresinden yollansın istiyorum.Bu mail adresini wordpress de nereden değiştirebiliyoruz bilgisi olan varmı acaba ?Teşekkürler

www.projeyardim.com
wmaraci
reklam

heaton11 heaton11 hokkanindibi.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 12 / 14
  • Ticaret 19, (%100)
Ayarlar Genel Sekmesinden Değiştirebilirsiniz Hocam.

http://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/ucretli-wp-temasi-hazirlanir-89772.html

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

heaton11 adlı üyeden alıntı

Ayarlar Genel Sekmesinden Değiştirebilirsiniz Hocam.

Merhaba orada öyle bir ayar kısmı bulunmamaktadır.
Orada ki e mail adresi alanı da bu şifre gönderim maillerinin yapılacağı mail adresi alanı değildir o kısım sadece yöneticiyi bilgilendirme amaçlı gönderilecek maillerin hangi adrese gitmesini istediğinizi belirleyen bir bölümdür.O alan işime yaramıyor yani.

www.projeyardim.com

• Üyelik 16.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 12 / 14
  • Ticaret 19, (%100)

projeyardim adlı üyeden alıntı

Merhaba orada öyle bir ayar kısmı bulunmamaktadır.
Orada ki e mail adresi alanı da bu şifre gönderim maillerinin yapılacağı mail adresi alanı değildir o kısım sadece yöneticiyi bilgilendirme amaçlı gönderilecek maillerin hangi adrese gitmesini istediğinizi belirleyen bir bölümdür.O alan işime yaramıyor yani.

O zaman yazma sekmesindekini deneyin oradakide değilse direk smpt ayarlarınızı güncelleyin mailinizi kendiliğinden ayarlar o :D

http://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari/ucretli-wp-temasi-hazirlanir-89772.html
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

O zaman yazma sekmesindekini deneyin oradakide değilse direk smpt ayarlarınızı güncelleyin mailinizi kendiliğinden ayarlar o :D

Yazma sekmesinde veya wp admin panelinde bu mail adresini değiştirme şansınız yok zaten bunu biliyorum bunu bir .php dosyasında yapılacak ufak bir değişiklik ile değiştirebiliyorduk ancak aradan uzun zaman geçtiği için bunun nasıl ve hangi .php dosyasından yapıldığını hatırlayamadım.

smtp ayarlarını güncelleyin demişsiniz bunu nerden güncellemeliyim ki wp otomatik olarak bu ayarları algılasın ?

www.projeyardim.com

• Üyelik 16.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 12 / 14
  • Ticaret 19, (%100)

projeyardim adlı üyeden alıntı

Yazma sekmesinde veya wp admin panelinde bu mail adresini değiştirme şansınız yok zaten bunu biliyorum bunu bir .php dosyasında yapılacak ufak bir değişiklik ile değiştirebiliyorduk ancak aradan uzun zaman geçtiği için bunun nasıl ve hangi .php dosyasından yapıldığını hatırlayamadım.

smtp ayarlarını güncelleyin demişsiniz bunu nerden güncellemeliyim ki wp otomatik olarak bu ayarları algılasın ?

Hocam smpt ayarlarınızı basitçe güncellemek için wordpress'in Configure SMTP adında basit kullanışlı bir eklentisi var bunu deneyebilirsiniz.Dosyalardan aramak istiyorsanızda ftp'den bütün wp dosyalarınızı masaüstüne atarak notepad++ vb. programlar yardımıyla tüm dosyaları açabilir ve tek tek aramak yerine tümünde ara seçeneğiyle basitçe bulabilirsiniz.

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam smpt ayarlarınızı basitçe güncellemek için wordpress'in Configure SMTP adında basit kullanışlı bir eklentisi var bunu deneyebilirsiniz.Dosyalardan aramak istiyorsanızda ftp'den bütün wp dosyalarınızı masaüstüne atarak notepad++ vb. programlar yardımıyla tüm dosyaları açabilir ve tek tek aramak yerine tümünde ara seçeneğiyle basitçe bulabilirsiniz.

Anladım bunun için eklenti kurmak istemiyorum dosyalardan da o şekilde neyi arama yapıp yanlış işler yapmak istemiyorum.Tam olarak istediğim bilgi bunlar değil zaten hepsini biliyorum sadece bana bu aktivasyon gönderim mail adresinin nasıl değişeceğinin bilgisi lazım.

www.projeyardim.com

SodexeDomain SodexeDomain WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Banka
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** B**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 13 / 13
  • Ticaret 6, (%100)
Yıl 2013 ama bende yazayım istedim.

senin ki yine iyi olmuş. Biz admin mail'i değiştirmek istiyoruz mail gelmiyor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al