-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şehrimin ne üniversitesinde ne de şehrimde böyle bir site mevcut değil , şehrime ait itiraf sitesi açarak hem üniversiteyi hemde tüm şehri kapsayan bir itiraf sitesi hizmeti açmayı planlıyorum şehrin belirli noktalarınada cnc kesim ile logoyu spreyleyip desteklenmeyi düşünüyorum nasıl fikir arkadaşlar ? Tutar mı ?
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı / Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok zor, nedeni ise iyi bir çevreye sahip olman gerekiyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Eğer şehrin ilgisini çekersen iyi olabilir.Yerel haber sitelerine reklam verebilirsin.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Söylenenlere katılıyorum ve görüşüm şudur;
Hocam, bana gerekli gibi bir şey gelmiyor şu itiraf konusu. Facebook'ta görüyorum bazen üniversitelere ait sayfalarda, hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. Kişiden kişiye değişir belki orasını bilemem ama insanların küçük düşürüldüğü de oluyor. Bizzat şahit oldum örneğine.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Antalya 'da büyük bir fotoğraf stüdyosunda çalıştığım ve Antalyaspor tribünlerde yer aldığım için Antalya 'da çevrem Allah'a şükür şüphesiz çok . Başarıcağız inşallah.
Şehrin ilgisini çekmek için üniversiteye afiş yapıştıracağım ayrıyeten dediğin gibi bir çok yerel gazeteye ve Antalya 'nın yerel sitelerine reklamlar vereceğim.
Graphicer53 adlı üyeden alıntı
Söylenenlere katılıyorum ve görüşüm şudur;
Hocam, bana gerekli gibi bir şey gelmiyor şu itiraf konusu. Facebook'ta görüyorum bazen üniversitelere ait sayfalarda, hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. Kişiden kişiye değişir belki orasını bilemem ama insanların küçük düşürüldüğü de oluyor. Bizzat şahit oldum örneğine.
Bu senenin modası itiraf diye umuyorum , hele benim yaşadığım gibi bir şehirde en iyi hit alacak sitelerden birisi . Alan adını ve hosting 'i dün gece aldım seo bakımındanda güzel işler çıkacağını umuyorum şimdi güzel bir script bularak siteyi faaliyete sokabilirim. Hakkımızda hayırlısı.
Site adresi:
www.antalyaitiraf.net
1 kişi bu mesajı beğendi.
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..