-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben hediye istemiyorum. Çokta fazla incelemedim. Fakat verdiğiniz linke tıklandığında "Bad RequestBad Request" hatası veriyor. Muhtemelen eksik yada yanlış link vermişsiniz. Öyle bile olsa bu tarz durumlarda açıklayıcı bir sayfaya yönlendirilmesi daha mantıklı ve doğru olur.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hediyeye gerek yok :) .
1. Sitenin adı ve logosu
Sitenin ismi ile içerik uyumsuz . Çok büyük problem değil fakat bence bir eksik . Godaddy.com gibi isimlerinde olduğunu söylemekle birlikte eğer içeriğiniz iyi ise isim çok proble olmayacaktır.
2. Siteni tasarımı
Tasarım yeni nesil değil(renk tonları , buton menü tasarımları vb .) Bootsrap altyapısı ile güzel bir tasarım bence sizin için iyi olacaktır . Fakat çok kötü tasarımların bile projeye göre problem olmadığınıda söyleyebilirim .
3. Menüler, aradığını kolayca bulabilme
Menü çok yanlış , kullanışsız . Özellikle çok kategorili sitelerde sol veya sağ kolonda olmalı .
4. Kullanıcı dostu
Menü dışında kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum . Fiyat,Sepete ekle , Ürün adı vb . kolayca okunabiliyor . Ürün sepeti göz önünde olmalı . Çok küçük ve gizliki , bir e-ticaret sitesi için en önemli hatalardan birisidir . Fakat kullanıcı aradığını bulmuşsa ne yapar ne eder,gerekirse telefon açıp sorar yine o ürünü sitenizden alır :) .
5. Mantık hataları
Mantık hatasından ziyade şunu söylemeliyim ki , neden insanlar sizin sitenizden alışveriş yapmalı ? . Bunu insanlara anlatmalısınız . Orjinal ürünleriniz mi var ? . Fiyat çok mu uygun ? . Organik mi ürünleriniz ? . Çok hızlı kargonuz mu var ? . Neden müşteriler sizden alışveriş yapmalı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca şunu söylemeliyim ki , eğer bir projeye başlayacaksanız ve o projenizin benzerleri varsa sakın ama sakın kendi kafanıza göre tasarımlar ,altyapılar oluşturmayın . Siz bir e-ticaret sitesi yapmışsınız ve tavsiyem piyasadaki e-ticaret sitelerini inceleyin , nasıl bir tasarımları var ,sepet nerede,ürün açıklaması,menü nerede bakın ve tasarımlarınızı bunlara benzer yapın .
Yoksa değiştire değiştire bir hal olursunuz . Eğer benzersiz bir projeniz var ise,tabiki düşünerek kendi kafanızdaki tasarımı oluşturun . Zamanla projeniz ilerledikçe tasarımınızdaki eksikleri görüp düzeltirsiniz .