Site ismi konusunda tam netlik oluşmadı kafamda . Pazar denildiğinde genelde aklıma mahalle pazarları gelir . Sebze , meyve ve açık ürünler satılır genelde . Ve ev yapımı ürünler alırsınız pazardan istisnalar dışında . Çok abes bir isimde değil , fakat ben uyumsuz buldum .
Kolaylık ürüne 2 tıkla ulaşmakla sağlanmaz . Ondan daha önemli kriterler vardır . Örneğin ben sizin sitenizde ürünleri fiyata göre , indirim veya kargo seçeneklerine göre filtreleyemiyorum . Ürün sayınız az ise bu pek problem değildir fakat her e-ticaret sitesinin olmazsa olmazlarıdır bunlar .
Müşteriye aradığı ürünü buldurun , bırakın 3-4 tıklama ile ulaşsın . Zaten e-ticaret sitesi iseniz , müşteri arayacak,tarayacak ürün bulacak .
Kategorilerin orda olmasının en büyük sakıncılarından birisi , Müşteri hangi kategorinin hangi alt kategorisinde olduğunu göremiyor ki bu müşterinin sitenizi gezebilmesi için problem oluşturuyor .
Ek Olarak: http://www.hepsiburada.com/ en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş . Sadece hatalarınızı görmeniz açısından inceleyin derim . Sadece bu projeniz için değil , diğer projeleriniz içinde yararlıdır büyük siteleri incelemek .