lhteam adlı üyeden alıntı

Söylediklerinizden dikkate aldığım kısımlara cevap yazayım .

Dünyada yapılan her yanlışı görecek bir teknolojiye veya beyne sahip değilim . Ben sadece ilgili olduğum bir forumda , ilgili olduğum bir bölümdeki yanlışa cevap yazdım . Ki buraya yazdığım eleştiriyi birçok yerdede yapmaktayım .

Klasik tüccar konuşmasını yemiyorum . En iyisi olması için falan çalışmıyorsun . Kısa yoldan köşeyi döneyim derdindesin . Yaptığın siteden belli , bunu istediğin kadar inkar edebilirsin .

Ve ayrıca duygu sömürüsünede karnım yok . Kimseye köstek olacak bir gücüm yok . Destek olduğum projelere gerekli yorumları yazdım , mesajlarımı okuyabilirsin . Ki benim burda yazdığım olumsuz yorum size köstek değil,tam tersine sizi hırslandırır ve size destek olur .

2 kişiden kastın kim bilmiyorum ama biri ben isem , art niyet gösterdiğim mesajlarımı göster . Bende sana detaylıca açıklayayım . Burası madem bir forum , buraya bir konu açıyorsan o konuya burdaki herkesin siz istesenizde istemesenizde mesaj yazma hakkı vardır .

Projenize bu kadar güveniyor iseniz insanların yönlendirileceğinide umursamamanız lazım .
Ben şu an twitter çok kötü bir sosyal ağ desem insanlar emin ol bana gülecektir .
Özetle benim bir art niyetim var ise ,o da zihniyetedir .


Benimde bahsettiğim buydu aslında, zihniyet. Bahsettiğin şeyleri beni tanımadan yazdığın çok açık benim neyin peşinde oldugumu bilmemenden bunu rahatlıkla görebiliyorum. Kısa yoldan köşeyi dönmeyi düşünmüyorum. Allah'a şükür halim vaktim yerinde. Daha fazla bu konu üzerinde konuşmaya gerek oldugunuda düşünüyorum.

iyi forumlar