-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim ilk dikkatimi çeken şeylerden birisi, Google'ında dikkatini çekmiştir sanırım.
1 - Favicon kullanmıyorsun,
2 - Sayfanı açtığımda ekranın solunda slider sayfa numaraların gözüküyor kod hatası var,
3 - Sitende yayınladığın bazı içerikleri kopyalayıp arattım ve birebir aynı yazılardan onlarca buldum. (Google politikalarından biriside özgün içeriktir.)
4 - Google Yayıncı ve Reklamveren'lere en çok saygı gösteren firmalardan birisidir. Sahte tıklama ile reklam gösterimi yapılmasının yayıncıdan çok reklam verene zarar olduğunu düşünür ve reklamı durdurur. Kendi reklamlarınıza bir kere bile tıklasanız bu ban sebebidir.
5 - Sitenizin anahtar kelimeleri ise çok fazla gereksiz bir şekilde aynı kelimeleri kullanıyor. Google bot için s ve ş aynıdır bunu tekrar tekrar yazmanıza gerek yok
( bayram, bayramişleyen, bayramisleyen, Bayram, Bayram İşleyen, Bayram İsleyen, Kişisel Web Sitesi, Kişisel Blog, Bayram İşleyen Blog, Bayram İşleyen Kişisel Blog, Bayram İşleyen Kişisel Web Sitesi )
Benim dikkatimi çeken şimdilik bunlar dostum umarım tekrar hesabına geri kavuşursun iyi forumlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2- Sayfayı küçültünce gözüküyor. Gördüm şimdi. Teşekkürler. Ama bunun ban ile alakası var mıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Reklamlarinizi sitenin yanlarindami kullaniyordunuz? Bu slider hatasini Link uzeri reklam olarak algilamis olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence asıl sorun etiketlerin. Çoğu gereksiz etiketler ve etiketlerin %99 'u tek sefer kullanılmış.
Etiketler: Tango Hesabı İptal Etme, Tango Hesabı Kapatma, Tango Hesabı Nasıl İptal Edilir ?, Tango Hesabı Nasıl Kapatılır ?, Tango Hesabı Nasıl Silinir ?, Tango Hesabı Silme, Tango Hesabımı Kapatmak İstiyorum, Tango Hesabımı Silmek İstiyorum
örnek olarak yukarıdaki 8 etiket kullanmışsın. Başlıkta ''Tango Hesabı Nasıl Silinir ?'' yazıyor. Bu etiketlerin tamamını karşılayan bir başlığın var zaten. 8 tane ayrı link ile beslemenin anlamı yok. hatta başlığı bile etikete bir daha yazıyorsun... Bunun gibi birçok etiketin hep böyle.
Etiketleri tek seferlik kullanacağına konular arası çapraz linklemeler veya önemli kelimeler kalın seçersen daha etkili olur. Bu şekilde adsenseyi bırak filtre cezasıda yer site.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
css dosyanızda şu kodu bulun -999px yerine -9999px kullanın sayılar sayfa küçülünce de gözükmeyecektir;
.pagination li a {
width: 12px;
height: 12px;
display: block;
text-indent: -999px;
}
Arkadaşın sayıları görmesinin sebebi yüksek ekran çözünürlüğü
http://bit.ly/1dY0Cf6