cgrclk adlı üyeden alıntı

Eğer başka hiçbir işiniz yoksa ve zamanınızı tamamen bu işe vereceksiniz, ahlâki değerleriniz yok ise, birilerinden rahatça birşeyler dilenip isteyebiliyorsanız, biraz da yüzünüz yoksa bu işe girebilirsiniz ve iyi paralar kazanabilirsiniz.

Aynen öyle :) Kaç defa değinmişimdir anlatmışımdır bu konuları onlara ama onlar herşeyin en iyisini biliyorlar daha dünkü bilmem neyler kıçı kırık iki birşey öğrenip takım elbise giyince biyerleri kalkmış akıl öğretmeye çalışıyorlar. Kendi içlerinde ne **************lıklarını ne sefilliklerini biliyorum , sosyal ağlarda bilmem nerede eğleniyoruz temalı resimlerden sonra donsuz gezen sözde top liderler liderler ...
Sözün özü , kardeşim ben para kazanayım ama nasıl olursa olsun diyerekten yola çıkacaksanız ve her türlü satışı yaparım gerisi beni bağlamaz diyosanız girin işin içine tam size göre.

Ek Olarak: Şuan itibari ile , websiteme akıllarınca zarar vermeye çalışıyorlar. Serverdaki tüm klasörlerimi silmişler ben istemediğim halde birilerinin(!) doğrultusunda saçma sapan easy cms sistemine geçirmeye çalışıyorlar.
Web tasarımdan , SEO'dan zerre birşey anlamadıklarından tüm sorgulamalarda websiteme hit geldiği için bu yola başvurmuşlar belli ki ama bilginin önüne hayvanlığın geçemeyeceğini çok iyi göstereceğim onlara !