-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Belirtilen yerler derken 2 yere yazman gerekiyor 2 yere yazdınmı feedburner kullanıcı adını?
Serkut
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen.. Orkestracı..
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herhangi bir yoruma cevap yazdıktan sonra, o yoruma cevap yazıp yazmadığımız belli olmuyor.. " @ " işareti çıkıyor ama, bi ağaç şekli veya hiyerarşi şeklinde olsaydı daha belirgin olurdu..
Yorumlara yapılan cevapların belirgin olmasını istiyorum.. En azından yeni sürümünü çıkardığınız zaman bunu da göz önünde tutmanızı rica ediyorum..
Ayrıca, 3.1 sürümü ile beraber gelen yeni bir özellik var Wordpress'te.. Yeni yazı eklerken, yazı fontunu yani yazı stilini istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz.. Arial, Verdana, tahoma gibi fontları seçebiliyoruz. Bu özelliği kullanabilmemiz için Temanın bu özelliği destekliyor olması gerekiyor (muş)..
Şayet bu şekilde bir şey olursa da tam 6852 tane makbule geçer.. (esprii yapmayı pek beceremem, o yüzden bununla idare edin)
Saygılarımla..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben logo mun yanına nasıl slogan ekleyecegım
leo
Je t'aime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam, Burak Dülgar Ben Seyi Ogrenmek IStiyorum css kodunda hani Resimleri Temaya Sigdiriyorya Ana Sayfadaki Resim Boyutlarinin Kodunun Oldugu Yeri Soylermissin Bana Oraya Enine Tam Sigdiriyor Asagi Dogruda Bi Satandart Vermek Istiyorum Bunun Icin Nerede Edit Yapmam LAzim Acaba Simdiden Tesekkurler... Konu Icerisinde Degil Portaldeki Resimlerde Asagiya da Bi Satandart Vermek IStiyorum
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Küçük resimlerin boyutlarını ayarlamak için kullandığın temanın css dosyasında bulunan aşağıdaki satırları düzenlemen yeterli olacaktır.
.thumbana {
margin-right:10px;
float:left;
max-height:125px;
max-width:125px;
background:#f1f1f1;
border:solid 1px #ddd;
-webkit-border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
display:block;
padding:4px;
}
.thumb {
max-height:125px;
max-width:125px;
}
leo
Je t'aime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burak Dülgar tesekkurler Lakin ben Kucuk Resim Eklemiyorum Direk Resim KOyuyorum readmore 'dan Once Yan Tarafa Dogru Evet temaya Sigdiriyor Hatta Cogu Remim Guzel Geliyor Dikdortgen Enine Sigdiriyor Tum Resimleri Lakin Bazilar Asagiya Cok Uzuyor Snirim Enine Bi Sinirlama Var Boyuna bi Sinirlama belki var Degeri Cok yuksek Yani ben Kucuk Resim Eklemiyorum Direk Resim Koyuyorum Site Adresi Vercem Adult Vermek IStemiyom Ne Zaman Adult Siteme Yardim istesem Geri Cekiliyorlar Site Adresi Versem Aslinda Demek Istedigimi Anlarsin Ama ? Cunki
Mesala 1.600 x 1.132 piksel Resimi Yerlestiriyor GuzelKucultuyor
ama 682 x 984 piksel Bi Resmim Var Onunda Eni Tamam Sigdirmis Temaya Ama Asagi Dogru Kuculmuyor 1.132 pixel 600 lere KAdar Sanirrim Kucultuyor 980 Neden Kuculmuyor Burda Yardima Ihtiyacim Var
Ek Olarak: Surdaki Kodu 600 u 400 Yapiyorum Mesala Resimler Dahada Kuculuyor Eni 600 iyi Boyunuda 600 Yapmak Istiyorum Kisacasi
img.aligncenter {
background:#F1F1F1;
max-width:600px;
max-height:auto;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
overflow:hidden;
border:solid 1px #ddd;
-webkit-border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
padding:5px;
}
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hmm demek istediğini anladım. Diğer resimler içinde eğer genişlik 600px'dende büyükse genişliği 600px, yüksekliği ise resmin oranını korumak için otomatik olarak küçültüyor.
Bu resmi otomatik olarak küçülten kod:
Eğer yüksekliğinde belli bir boyuttan küçük olmasını istiyorsan max-height kısmınada bu değeri yazabilirsin. Mesela max-height: 400px; gibi.
Aşağıda bu kodun geçtiği yeri verdim. Kod sadece ortalı olan resimlerde çalışıyor. Eğer bütün resimlerde çalışmasını istiyorsan bu kodu aşağıdaki bütün bölümlere eklemen yeterli olacaktır.
Örnek Eklenecek kod:
max-height: 500px;
Eklenmesi gereken bölümler:
img.aligncenter {
background:#F1F1F1;
margin-left:auto;
margin-right:auto;
overflow:hidden;