Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Hocam inanmayacaksın ama 3 adet adsense hesabım var..

Şimdi yeni bir hesap aç ama farklı bir siteden başvurunu yap tamamen onaylandıktan sonra istediğin siteyi ekle ve ilk eklediğin sitendeki reklamları çek ve istenilen siteye ağırlık ver bunu sadece sen değil Herkes yapıyor. Düşün yani 3 tane hesabım var tek bir site ile açıldı ama farklı sitelerin reklamlarını karşılıyor.

Birde benim bundan aylar önce bir durumum daha oldu bir hesap açtım o siteye bir takım kurnazlıklarla tıklattım v.s sonra iyi bir para oldu tam çekecekken banlandı hesabım donduruldu. Sonra aylar sonra farklı siteden açtım adsenseyi ve bu siteyi onaylattım kabul ettiler sonrada devam ettim :D Yapılmayacak birşey yok yeterki dene denemekte fayda var :D


Ben başvurdum bir iki gün önce bir iki gün önceki başvurumdan bir hafta kadar önce de başvurdum ancak hiçbir mail haber vs gelmedi.


Bu sayfayı gördüm ve hiçbir ses yok google'dan. Sorun sizce nerededir? Tek mail adresi kullanıyorum onda bütün sitelerim analitik webmaster tools vs yani. Aynısından da başvurdum. Ancak sonuç böyle. Yardımınızı bekliyorum benim 3'te gözüm yok :D 1 tane o da imzamdaki siteye istiyorum. Olmazsa da alternatif önerebilir misiniz?