-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Açıkçası haber uydurma gibi geliyor. Farklı domain ile devam ettikleri için onlara da ayrı kapatılma davaları açılması gerekir bir kere. Bu davalarda kolay kolay hapisle sonlanmaz. Bu kadar işini iyi yapan ve çok kazanacak kadar zeki olan insanlar farklı domain açmadan önce avukatlarına danışmamış mıdır sizce? Birilerinin gözü korksun diye uydurulmuş haberler olarak düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ne yapacaz site yüksek gelir kazanmaya başlayınca başımıza birşey gelmeden kapatacazmı ?
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her ne kadar kaliteli bir site olsa da, başka siteler de var. Artık onlardan devam edeceğiz gibi görünüyor. Beni en çok üzen yaklaşık 8 dizi izliyorum ve hangi dizide hangi bölümde kaldığım konusunda en ufak bir fikrim dahi yok
broly
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
fotoğrafçı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Enteresan bir durum, kendi web sitesinin üzerinde videoları barındırmıyordu yanlıs hatırlamıyorsam, mail.ru, vk gibi sitelerden linkler alıyordu. Böylesine bir kararın cıkması sasırtıcı onu gectim sadece link paylasımı yapılan ve her yerde zaten olan dizi film vb antolojilerin yayınlandıgı bir yerin mahkeme kararıyla kapatılmasıda ayrıca düşündürücü...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dizimag çok güzel bir siteydi tasarımı basit bir sade idi.Diğer sitelere girmeye çalışıyorum yok reklam kapat yok bilmem ayşe beni arıyor filan reklamlar çıkıyor.Ayrıca izlediğim diziyi sorguladığımda en son siteye 8.sezon eklemişler.Dizimagda 12.sezon vardı...
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Emir büyük yerden gelince işi bitiriyorlar direk. Birde dizileri felan herkes internetten izliyordu dolayısıyla bu siteler bi çok firmaya kanala zarar veriyor , artık bu olaydan sonra dizi sitelerinden pek bişey beklememek lazım bence : ((
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bunun gibi bir konu daha vardı ordada dediğim gibi ingilizce mi geliştirdiğim bu sitenin kapanmasına üzüldüm. Amaç dizitürk - dsmart gibi büyük firmalara para kazandırmak. Zaten son yıllarda küçükler kapandı, büyükler daha da büyüdü. Ülkemizde Sanayi Devrimi 2004 yılından sonra başladı.