Amazing
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
ben liseye gidiyorum.Mesela kaykay bana havalıymış gibi geliyor başka kayanda yok siz neler yapardınız ve ya neler yapıyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
havalı olunca ne olacak merak ediyorum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite (Öğrenci)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Havalı olmaktan çok sosyal olmayı tercih etmelisin . Aslında hangi tür okula gittiğinde önemli ama ayrıntıya girmeyelim. Tavsiyem arkadaşlarınla beraber tiyatroya sinemaya gitmek. Herhangi bir müzik aleti çalmak bir dil kursu olr dans kursu olur ne bileyim bir sürü etkinlik var. Ama havalı olmak dersen ozentilikten başka birşey olmaz. Suan dışarıda gördüğüm kadarıyla saçlarda bieber şekli bere falan var. Ama ınan her 25 lise öğrencisinden 1 inde goruyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Çevre için mevzu gerek fakat girersen sıkıntılı çıkarsın, gerek yok, mesela müzik aletleri ile kızlara havan olabilir toplarsın, gitar vb.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Havalı olmaya çalışmak yerine, derslerinde başarılı olmaya bak bence. Ve en önemlisi de nasıl havalı olurum diye düşünüp bir şeyler denemeye çalışma neysen o şekilde hareket et. Havalı, popüler olmak bir şey yapmak anlamına gelmiyor. Efendiliğin ve kişiliğinle de popüler olabilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.