selamun aleykum hayırlı akşamlar arkadaşlar.Henüz yeni yeni kavramaya başladığım webmasterlik olayını bir kaç forumda sürekli aktif olarak ve açılan her konuyu okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Kafama takılan en tuhaf şey seo işi oldu.Seo derken kastım site içi değil site dışı olanından bahsediyorum.

Öncelikle konu baltalama diye tabir ettiğiniz olayı üstlenecek bir konu olmayacaktır.Örnek vererek başlamak istiyorum 'Siteniz bu paketlerle uçacak' Başlıklı bir çok konu hergün gözüme çarpıyor.Emek vererek güzel görsel bir konu hazırlanıp bizlere sunuluyor.Altında satın alanların yorumlarından oluşan bir kesit görüyorum.Hemen arından ise Uygulanan sitenin hitlerinin arttığına dair bir görsel daha görüyorum.Yazımı uzatmadan maddeler halinde aklımdakiler yazacağım

1)Bu çalışma yapıldıktan sonra görsellerle desteklenen hit artışı cidden normal midir? Örnek 100 hitten 500 e çıkma

2)Bu çalışmaları onlarca kişiye yapan şahısların paylaşım yaptıkları siteler Çöp site kavramına girmez mi?

3)Bu tür çalışmaların yine bir webmaster forumunda okudum artık önemi kalmamış, peki neden halen bu çalışmalar yoğun halde yapılmaktadır.Faydası halen devam etmekte midir?

Herkeze çalışmalarında başarılar diliyorum