kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Nasıl yazalım bilmiyorum ki. Arkadaşlar bu tür uygulamalardan uzak durun sitenize zararlı yazıyoruz. Hemen siliniyor. Neden silindiği de belli. Forumun yöneticisi olup bu işin içinde olan insanlar da var. Birilerinin çıkarına ters düşen yorum yapma hakkınız yok. İşte durum böyle olunca herkes link satışı yapıyor.

Pagarank değeri bilmem kaç site diyip tanıtım yazısı satılıyor. Aynı sitede kaç tane tanıtım yazısı var kimse bunu sormuyor. Yazacak söyleyecek çok şey var fakat ne yazık ki kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz.

İşler bu şekilde yürüyünce işi bilenler de tabiki alıp başını gidiyor.

Sırf bu dediğin şeylerin doğruluk payını bildiğimden ötürü sitem için site dışı seo hiç yapmadım veya yaptırmadım her neyse. Tanıtım yazısı alabilirdim iyi sağlam sitelerden ancak onu bile yapmadım. Hadi tanıtım yazısı yakın vakitlerde alırım da backlink alımı yapar mıyım bilemeyeceğim. Bu sektör cidden çok farklı ilginç bir sektör ya makale okudukça okuyorsun, habire ama habire seo paketleri satılıyor hele ki biz wmaracı'ndayız. ***'a hiç girmedim ama oradaki ticarette ne paketler ne hızda satılıyordur düşünsenize.

Belki ileride diyorum backlink alımı için :) Konuyu açan arkadaş için de şunu diyeyim. Sitelerimize hit sağlayacak her şey doğru olmuyor seo'da. Tanıtım yazısı masumane olsa da arkadaş demiş o aldığın siteyi iyi incelemen lazım yazarıyla arkadaş ol gün gelince satın al hatta bu bile olabilir. İnce eleyip sık dokusan yazılarını sosyal medyada paylaştırsan iş bitti sayılır bence. Tabi şu da benim görüşüm. Site dışı seo'dan önce site içi seo'yu halletmek gerekir.