Estergon adlı üyeden alıntı

Siz 17 k hite sahipken bu kadar webmaster varmiydi.
Benim de 25 k olan sitelerim vardi ama webmaster az google bu gunki google degildi yiyodu.. simdilerde google gargara yapip Geciyo.


kesinlikle katılıyorum. Yani ne google eski google ne de webmasterler eski webmaster. Kime sosan site yapıyor seo ile ilgileniyor ne bileyim...Daha adsense nasıl başvurulur bilmeden gelip seni kazıklıyor yani iş buraya kadar geldi :D

Ek Olarak:

jasper adlı üyeden alıntı

ona google el atar yakında hocam merak etmeyin. peoplerank die birşey çıkartır googleda sitesi olan webmasterların genel analizini çıkartır hatta çıkartmadığı ne malüm diye düşünmeden edemiyorum google bu sağı solu belli olmuyor. bir kere adsense den ban yedim daha da site tutturamadım.

Ek Olarak: hakkatten merak ettim var mı bu konuda bilgisi olan şimdi söledikten sonra dikkatimi çekti adsenseden banlanmadan önce güzel tutmuştu sitem fakat ne zaman adsense den ban yedim o günden sonra 17k ya çıkmış sitem birden 2 k ya daha sonra 100 200 kişiye indi. ardından açtığım site hiç 500 kişiyi geçmedi ondan sonra tekrar denedim 2k yı geçmedi gibi gibi. ilginç bir olay :)


Yani ben genelde site yapmakla uğraştım kendime ait öyle yüksek hitlere sahip sitem hiç olmadı.. onun için google bana taktı demem olası değil.. :D ama umarım dedğiniz olurda bir şekilde karakter analizi de yapmaya başlar.. ve analiz sonucunuza göre "karaktersiz" çıktınız.lütfen sayfamıza bir daha uğramayınız. çıkış sağ üst köşede buyrun izmir marşıyla diye bir uyarı çıksa feneda olmaz hani bu horoz çeşitleri için..