DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ya arkadaşlar siz beni neden yanlış anlıyorsunuz asıl soruma cevap vermek yerine farklı şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz
cidden sizi anlayamıyorum
Ben soruyumu anlatamadım sizmi anlamadınız?
Ben tutup bigünde 50 tane backlink alcam sonuç ne olur filtreyemi girerim demiyorum.
Ben sadece hangi kelimede backlink almam gerektiğini soruyorum belki ben o 50 backlinki 1 senede alcam belkide uzun bi süre düşünüyorum
KONU BUNLAR DEĞİL Kİ
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim Türkçe yazıyoruz işte otur özgün güncel içerik gir. Benim siteme üniversitelerden link var. Niye biliyor musun adamlar içeriği beğenmiş siteye link vermiş. Daha ne kadar açık yazalım bilmiyorum. Ben mi bu adamlara dedim siteme link verin. İşte backlink dediğin olayın özeti budur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ufak bir kaç tavsiye:
1 - Tek bir konu ve kategori içerisinde yoğunlaşmalısın.
2 - Yoğunlaşacağın bölüm ve içeriğinin google keywords dan arama sonuçlarına göre Site başlığı bul.
3 - Sosyal ağlarda içeriklerini paylaş ve kullanıcıların ilgi çekeceği başlıklar ve içerikler eklemelisin.
4 - Asla backlink satın alma, kendi sitenle alakalı ve kaliteli sitelerde backlink çalışması yap.
5 - Güncel ve özgün içerikler yayınlamalısın. İçeriklerinde mutlaka i em u taglarını kullan. Örnek olarak; Wmaracı Webmaster Formu kaliteli bir sitedir.
6 - Siten için Blogspot gibi sitelerden blog ac ve konularının bir bölümünü orda paylaş ve link ekle.
7 - Asla sitem ilk sayfaya çıkması için çok fazla içerik ekleme sandbox yersin.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
snndgny adlı üyeden alıntı
Kardeşim ikinci yöntem olarak belirttiğim bundan ibarettir zaten. Sen ne kadar kaliteli içerik oluşturup güncel tutarsan ve diğer konularından gelen kullanıcı sitene girdiğinde aradığını bulup sitede kalıcı olursa google zamanla seni nitelikli siteler grubuna alır ve yazdığın yazı ile 18. sıradan değilde ilk sayfada 4. 5. sıradan giriş yaparsın. Senin istediğin durumu link almakla doyuramazsın yani.
Zaten girdiğim içeriklerin tamamı özgün. kaliteli ve cidden bilgiye ulaştırabilecek şeyler giriyorum ama dediğim gibi bi dağdan bi bayırdan konular geçen oturup nasıl wm olunur diye bi konu yazmışım örneğin bugun tutup fifada nasıl güzel pas atılır onu anlatmışım yani demem oki sitemde konu bütünlüğü yok ama içeriklerim oldukça kaliteli özgün ve cidden bişeyler anlatıyor bilgi veriyor
Ek Olarak:
smlzsyd adlı üyeden alıntı
Ufak bir kaç tavsiye:
1 - Tek bir konu ve kategori içerisinde yoğunlaşmalısın.
2 - Yoğunlaşacağın bölüm ve içeriğinin google keywords dan arama sonuçlarına göre Site başlığı bul.
3 - Sosyal ağlarda içeriklerini paylaş ve kullanıcıların ilgi çekeceği başlıklar ve içerikler eklemelisin.
4 - Asla backlink satın alma, kendi sitenle alakalı ve kaliteli sitelerde backlink çalışması yap.
5 - Güncel ve özgün içerikler yayınlamalısın.
6 - Siten için Blogspot gibi sitelerden blog ac ve konularının bir bölümünü orda paylaş ve link ekle.
7 - Asla sitem ilk sayfaya çıkması için çok fazla içerik ekleme sandbox yersin.
ohh be :D tşkler
Buna benzer öneriler düşüncelerini söyleyecek arkadaşlar varmı?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5 - Güncel ve özgün içerikler yayınlamalısın. İçeriklerinde mutlaka i em u taglarını kullan. Örnek olarak; Wmaracı Webmaster Formu kaliteli bir sitedir.
Düzeltme ekledim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni SEO uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlla link alacaksan İçerik sayfalara al ve sayfanın konusuna göre link Almanı Öneririrm Hatta Link Takası yolu ile hitini ve görünürlüğünü önemli ölçüde artırırsın