Ogulcan adlı üyeden alıntı

Şöyle bir bakınayım dedim ilk olarak karşılaştığım şeyden sonra keşke bakmaz olaydım dedim.

http://muzik.geliyoo.com/ Bu nedir yahu? :) Ki sonrasında bakınmaya devam edince zaten aklın alacağı hiçbir şeyin olmadığını gördüm.

Sağ alt kısımda bulunan "Help About Copyright Privacy" sayfalarına girdiğimde karşılaştığım "Under construction" yazısı bi hayli gülmeme sebebiyet verdi. Üst menüdeki sayfaları görüntülemeye çalıştığımda ise karşıma "File or directory not found" yazısı geldi. Menüden tıklayıp görüntülemeye çalıştığım bir çok sayfada ise "Hata! Google Chrome xxxx sitesini bulamadı." hatası ile karşılaştım. Sağ üst kısımdaki butonlara tıkladığımda ise zaten bir işlevlerinin olmadığını görüyorum.

Ha yanlış anlamasın sakın sitenin sahibi arkadaş, söylediklerim bir geri bildirim vs.. değil. Şimdi kalkıp "teşekkürler, düzelticez" falan filan demeye kalkar hepten gülme alır beni :) Söylediklerim sadece bu yorumu okuyan arkadaşların direkt olarak girip görmeleri için aktardığım bir kaç şey. Bu denli bir saçmalığın hatalarını belirtmek gibi bir durum söz konusu. "Nerden baksan tutarsızlık. Nerden baksan ahmakça."

Biraz daha araştırma yapınca bir çok yazı ile karşılaşabiliyor insan kolaylık ile. Tüm yazılanların özeti olarak http://www.mserdark.com/googlea-turkiyeden-bir-rakip-daha/ şöyle bir link ekleyeyim.



Sanırım teknik liseden bir kaç arkadaş bir araya gelip uğraşıyorsunuz. Neyse tabi üretmek güzel bir şey.

Bunları yazma sebebim sadece forumdaki bu kadar insanın neye bu kadar destek verdiğini anlamaya çalışmak. Ben mi yanlış bir pencereden bakıyorum acaba dışarıya?


Tek söyleyebileceğim acıyorum sana ve senin gibilere arkadaşım; burdaki insanların internet bilgisi yoktu ya, internet de arama yapmıyorlardı ya, herkesten üstün bir akıl örneği sergileyerek "şahsıma ait olmayan" bu yazıyı ve resmi paylaştın. Kimsin necisin bilmem, ancak bildiğim bir şey var ki senin gibi insanlar olmasa bu dünya daha temiz bir hal alır.

Burda herkes kimin ne olduğunu anlayabilecek kabiliyette ve beceriye sahip, kime destek verdiğini bilsin demişsin.

Öyle zoruna gitmiş ki bana ve Geliyoo'ya destek olunması demek o kadar yaralamış seni. Demek sen burda bulunan herkesi salak bir kendini akıllı sanıyorsun, Yazık; üzüldüm senin adına.

Burada veya başka bir platformda sen ve senin gibiler için söylediğim güzel bir söz var. "Cahil ile tartışma ki; insanlar aranızdaki farkı kolayca anlayabilsin..." Allah yolunu açık etsin.. Biz bu ülkeye emek veriyoruz senin gibi çalışma yapan kişilere ihanet edip onları karalayacak oyunlar oynamıyoruz. Allah hakkıyla bilendir.

İyi forumlar