ermaneray adlı üyeden alıntı

Burak Bey merhaba
Ogulcan bey biraz internette muhtemelen google arama motorunu kullanarak bir kaç done elde etmiş ve paylaşmış böyle tepki göstermeniz bence doğru değil

Diğer konudada bahsetmiştim yatırımcı neden bu arama motoruna yatırım yapmalı diye fark olmalı elle tutulur gözle görülür birşeyler Olmalı bunu yatırımcıya sunmalisiniz.
Ama Ogulcan beyin yazısında gördüğüm 150 kişilik bir ekip ile geliyoo geliyor diye bu rakam benim dikkatimi çekti ben şahsen yatırımci olsam 150 kişiyi görmek isterim tanışmak isterim 2010 yılından bu yana 150 kişiyi istihdam etmekte bayağı maliyetli olmuştur diye düşünüyorum finansman konusunda nasıl kaynak sağlandı bunlar yatırımciya sunulmalıdır.
Hep ekibimizle çalışıyoruz yazıyorsunuz kaç kişi ile geliyoo projesini sürdürüyorsunuz acaba

Merhaba Değerli Erman, öncelikle soruna cevap vereyim, bu arada ufak bir hatırlatmada bulunayım adım Buray.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum 150 kişi ile çalışmıyoruz, bunu bir çok yerde ifade ettim 2010 yılında yayınlanan makalenin değerli bir basın mensubu arkadaşımızın fevri hareketi olduğunu ve bu konuda kendisini ve ticari geleceğini düşündüğümüz için uzun süre sessiz kaldığımızı açıklamıştım. Hemen her zaman bukonuda çeşitli konuşmalar yapılıyor. Geliyoo ilk açıldığı zamanlarda bir çok kişinin desteği ile bir altyapı kurularak hazırlandı bu sırada bir çok insan bize fikirleri ile yazdığı script ve yazılımlar ile destek oldu. Lakin genel Algeritma'nın tek mimarı vardı oda bendim. Şu anda Geliyoo'da kaç işi çalışıyor "Yabancı çalışan sayısı 55, Türk çalışan sayısı 7 bunu dışında bir kadromuz bulunmuyor. Yatırımcı konularına gelince yatırımcılar için hazırladığımız bir çok kaynak var bu kaynaklarda çalışanların ne şekilde hangi sıfatlar ile nerde çalıştığını ve hangi lkelerde ikamet ettiğini belirtiyoruz.

Sonuç olarak veremeyeceğimiz bir hesap da cevap da yok. Burda diğer konu hakkında artık konuşmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum, gerekli olan cevabı gereken kişiye verdiğimi düşünüyorum.

Üzüldüğüm ise herkesden akıllı olduğu zannederek, bir insanı rencide etmek, onu karalamak ve o kişinin sosyo-ekonomik yapısına kendince zarar vermek için çalışması. Burada her eleştiriye gereken cevabı en uygun dil ile vermiş olduğuma inanıyorum. Ancak arkadaşımız uygun bir dil ile cevap verilmeyi hak edecek herhangi bir şey yapmadı. Zaten forum içerisinde bulunan ve gerçekten emeğe saygı duyulması gerektiğini bilen kişiler kendisine en iyi cevabı zaman içerisinde verecektir.

Saygılarımla iyi forumlar.

Ek Olarak:

eurythmics adlı üyeden alıntı

Öncelikle tebrik ederim güzel bir sistem kurmuşsunuz. 2014 hangi ayda tam anlamıyla çıkacak browser ve site çok merak ediyorum. Elimden geldiği kadar destek vermek isterim. Kolay gelsin başarılar...

Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Dilerim güzel bir çalışma ortaya koyabiliriz.

Ek Olarak:

selcuk333435 adlı üyeden alıntı

hocam tebrik ederim bende! fakat az önce sitemi projelere eklemeye çalıştım o kadar zor ki ekleme işlemleri. Bence herkesin kolayca anlayabileceği ve belki sadece sitenin adını eklemenin ve doğrulamanın yeterli olacağı bir sistem üzerinde çalışmalısınız.
İyi Çalışmalar


Değerli selçuk çncelikle desteğin için teşekkür ediyorum. Sistemlerde güncellemeler bir süre önce başladı 2014 yılındaki güncellemeler sonrasında çok daha başarılı bir altyapı ile yayın yapacağız. Tekrar teşekkürler.

Ek Olarak:

devgezegen adlı üyeden alıntı

Merhaba hersey cok guzel ancak henuz Turkiye'de tam olarak faliyet gosteremiyorken uluslararasi platformda boy gostermeniz bana biraz tuhaf geldi. Birde soyle bir gercek varki bizim insanimiz yabanci firmalar tarafindan yapilan urunleri daha cok seviyor. Siz dunyanin en iyi argoritmasini gelistirseniz bile Turkiyede bir Google tutkunlugudur almis basini gidiyor. Kaldiki argoritmanizi daha iyi bir yere tasimaniz icin oncelikle veritabaninizi saglam bir olusturmaniz gerekiyor. Ardindan kullanicilarinda kullanim aliskanliklarina gore guzel bir argoritma gelistirilebilir. Gordugum kadariyla henuz turk sitelerin buyuk bir cogunlugu veritabaninizda bulunmuyor. Sakin baltaladigim vs dusunulmasi herkesden cok isterim disa bagimliligin ortadan kaldirilmasini ancak Kemal Sunalin da dedigi gibi "Gorunen koy uzakta degildir!" :-)

Değerli devgezegen, konuya hakim olduğumuzu bilmeni istiyorum bu gune kadar yazdığım yüzlerce makale bulunuyor bu konuda hemen her makalemde bu algoritmanın gerek algoritma olmadığını ve yeni algoritmanın 2014 yılında Geliyoo Browser ile yayına açılacağını yazdım. Dilerim çalışmalarımızı takip ederek sonucu görebilirsin.

İyi forumlar