Arama sistemi arama motorları için değil kullanıcılar için olduğundan bunun bir önemi yok. Bu yüzden Wordpress'in buna dikkat etmediğini düşünüyorum. Google'ın sorguları sevmediğini, bizzat Google tarafından hazırlanan, arama motoru optimizasyonu rehberinde görebilirsiniz.

http://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/tr//webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide.pdf

- ile _ arasında fark yok diye düşünüyorum.

https://www.google.com.tr/search?q=mustafa+kemal+atatürk

Buraya baktığınız zaman 1. sonuçta wikipedia var ve _ kullanılmış. 3. sonuçta ise - kullanılmış. Google söz konusu iki sonuçta da URL'de Mustafa Kemal Atatürk yazan kısmı koyu göstermiş yani bu, o sonucun çıkmasında URL'nin de etkisi olduğunu gösteriyor.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Lâkin söylediğiniz şekilde nasıl yapacağımı bilmiyorum. ASP programlama dilini kullanıyorum. /Arama/Samsung Galaxy S4 yaparsam "Samsung Galaxy S4" kısmı bir dizin olarak algılanacak ve sayfayı bulamayınca da hata verecek. Yok mudur bunun başka bir yolu?

Normalde bu şekilde dizin olarak algılanır. .htaccess ile Arama klasörünü bir php dosyasına, aramayı sorguya yönlendirmeniz gerekir.