donmezhasan adlı üyeden alıntı

http://www.marmaraweb.com/web-tasarim-referanslar/arama-motoru-optimizasyon-referanslarimiz.html

bu listedeki sitelerin seosu nasıl yapılmıştır bilginiz var mı ?
çoğu siteye hiç dokunulmadan dış seo çalışması olduğunu gördüm , backlink olayı değil. Başka birşey bir haftadır araştırıyorum ama net bir cevap bulamadım. En usta seocular bile bu konuda yetersiz kaldılar. Saygılar...


Bahsettiğiniz listedeki sitelerin üst sıralarda olmasının nedeni site içinde seo'nun güçlü olmasıdır. Dış seo'da iyi yapılınca web siteleri haliyle ilk sıralardan inmiyor. Sitelere girip bir kategoriyi seçin ve sayfa kaynağını görüntüleyin, sonra title, description ve keywords'lerde yazanları kontrol edin, nasıl oralarda kaldığını göreceksiniz.

Ek Olarak:

ugurylmz2121 adlı üyeden alıntı

3 aylık blogumu değerlendirirmisiniz şuan bulunduğu nokta iyimi kötümüdür. sitem :www.guncelyazilar.org


Pm ile siteniz hakkında bilgilendirme gönderdim, söylediklerimi dikkate alın lütfen.

Ek Olarak:

brkdmn adlı üyeden alıntı

http://baklavatarifi.gen.tr hocam benim siteme de bakar mısınız ve bilgilendirir misiniz? Sitem google'da çok geç index alıyor ve baklava tarifi sorgusunda bile üst sıralarda çıkmıyor, bing ve yandex ise uzun süredir hiç indexlemiyor.


Siteniz şuanda çok kötü durumda, site içi seo yapılması gerekiyor, pm ile neler yapmanız gerektiği hakkında bir yazı gönderdim, inceleyin ve sitenize uygulayın.

Ek Olarak:

dadava adlı üyeden alıntı

Hep merak ediyorumdur ve başıma da çok geliyor sitemi ilk başta atıyorum ayakkabı çeşitleri dalında açıyorum 1 ay sonra sıkılıp yada randıman alamayıp makaleleri siliyorum ve ceket içeriğine geçiyorum google ayakkabı çeşitleri için yazdığım makalelerin indexlerini haliyle arama sonuçlarında çıkartıyor fakat tıkladığımızda sitemde o sayfa olmadığı için 404'e düşüyor. Bunun zararı varmıdır? Varsa nasıl düzeltebilirim?


Aslında işte o 1 aydan sonra ne oluyorsa oluyor, siz bırakmamanız gereken yerde bırakıyorsunuz. Sitenizdeki içerikleri silmeniz size büyük bir zarar olarak geri dönecektir. Hata sayfaları webmaster araçlarında size bildirim olarak gelir ve buda sitenizin google gözünde kötü bir site olduğuna işarettir. Hata sayfalarını belirleyin ve robots.txt sayfası hazırlayın, bunuda webmaster araçlarından google'a gönderin, bu şekilde o içeriklerden kurtulmuş olursunuz.