-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum sitesi açmayı düşünüyorum. Ancak mybb hosting falan bu olayları bilmiyorum. Blogger alt yapılı bir sitem var forum sitesi açsam sizce tutulurmu böyle güncel konular ile alakalı olucak mesala frmtr gibi donanımhaber gibi olucak. Sizce tutar mı ? seo falan yaptırmayı düşünmüyorum. forum u açıcam konuları falan açıcam. Sizce tutarmı ?
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
blogger'a forum kuramazsin bu bir. uyelik sistemi yapamazsin bu iki. dedigin forumu acsan 2 aya kalmaz kapatirsin bu uc. acacagin forumdan yuzlercesi var bu dort. seo yaptirmazsan on siralara dahi cikamazsin bu bes. ekibin olsa bile basaramazsin bu alti. tavsiyem forumu bosver blogger'la devam et bu yedi. blogla devam edersen para kazanma sansin yukselir bu sekiz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hiç uğraşma.Forumculuk 2010'da öldü.Millet artık Facebook'a takılıyor.Geriye takılan her şey için Donanımhaber yetiyor.Adamların ilgilenmedikleri alan yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Forum sitesi aç ama en çok bildiğin kategori ve yenilikçi olman gerekiyor bir ekip gerekli yada tek başına yetişmen gerekir bir süre örnek olarak teknoloji forumu değil bilgisayar sorunları gibi bir forum aç yani direk bütün konular değil tek bir konu üzerinde yoğunlaşabileceğin bir forum olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BRHMCR adlı üyeden alıntı
blogger'a forum kuramazsin bu bir. uyelik sistemi yapamazsin bu iki. dedigin forumu acsan 2 aya kalmaz kapatirsin bu uc. acacagin forumdan yuzlercesi var bu dort. seo yaptirmazsan on siralara dahi cikamazsin bu bes. ekibin olsa bile basaramazsin bu alti. tavsiyem forumu bosver blogger'la devam et bu yedi. blogla devam edersen para kazanma sansin yukselir bu sekiz.
Merhaba ben zaten blogger alt yapılı değilde.Seo olmadanda büyük siteler biliyorum özgün olarak. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Citizen adlı üyeden alıntı
Hiç uğraşma.Forumculuk 2010'da öldü.Millet artık Facebook'a takılıyor.Geriye takılan her şey için Donanımhaber yetiyor.Adamların ilgilenmedikleri alan yok.
Teşekkür ederim. Zaten ilk de forumda dolaşan kullanıcıya sahip olamayız. Google den gelenler sonra alışacaklar daha sonra kullanıcı kazanabiliriz.
ebagcuvan adlı üyeden alıntı
Forum sitesi aç ama en çok bildiğin kategori ve yenilikçi olman gerekiyor bir ekip gerekli yada tek başına yetişmen gerekir bir süre örnek olarak teknoloji forumu değil bilgisayar sorunları gibi bir forum aç yani direk bütün konular değil tek bir konu üzerinde yoğunlaşabileceğin bir forum olsun
Teşekkür ederim yorumunuzu düşünecegim katogori yi belirlemediğim daha zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Forum sitesi arkadaşın dediği gibi bitti..Eskiden favorisiydi herkesin forum siteleri..Forum siteleri gibi site varmıydı ah eski günler..Şimdi bloglar ön planda..eskidendi forum işleri felan.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Forum siteleri bitmedi.
Forum siteleri tekelleştirildi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Forum sitesi açmayı düşünüyorum. Ancak mybb hosting falan bu olayları bilmiyorum.seo falan yaptırmayı düşünmüyorum.
Tutar tutar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Şu anda bir forumda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Anlamak isteyen anladı beni.
2 kişi bu mesajı beğendi.