BRHMCR adlı üyeden alıntı

blogger'a forum kuramazsin bu bir. uyelik sistemi yapamazsin bu iki. dedigin forumu acsan 2 aya kalmaz kapatirsin bu uc. acacagin forumdan yuzlercesi var bu dort. seo yaptirmazsan on siralara dahi cikamazsin bu bes. ekibin olsa bile basaramazsin bu alti. tavsiyem forumu bosver blogger'la devam et bu yedi. blogla devam edersen para kazanma sansin yukselir bu sekiz.


Merhaba ben zaten blogger alt yapılı değilde.Seo olmadanda büyük siteler biliyorum özgün olarak. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Citizen adlı üyeden alıntı

Hiç uğraşma.Forumculuk 2010'da öldü.Millet artık Facebook'a takılıyor.Geriye takılan her şey için Donanımhaber yetiyor.Adamların ilgilenmedikleri alan yok.


Teşekkür ederim. Zaten ilk de forumda dolaşan kullanıcıya sahip olamayız. Google den gelenler sonra alışacaklar daha sonra kullanıcı kazanabiliriz.


ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Forum sitesi aç ama en çok bildiğin kategori ve yenilikçi olman gerekiyor bir ekip gerekli yada tek başına yetişmen gerekir bir süre örnek olarak teknoloji forumu değil bilgisayar sorunları gibi bir forum aç yani direk bütün konular değil tek bir konu üzerinde yoğunlaşabileceğin bir forum olsun


Teşekkür ederim yorumunuzu düşünecegim katogori yi belirlemediğim daha zaten.