ecealper adlı üyeden alıntı

sosyal medya hesapları sitelerin önüne geçemez ki zaten, bunu biliyorsunuzdur sanırım.

isim soy isim domainler bana her zaman saçma geldiği için çok araştırmam olmadı çünkü türkiyenin en bilinen adamı recep tayyibin yada ne bilim gülün sitesine 1 kez bakmışlığım yoktur.
o yüzden isimsoyisim.com.tr lerde araştırma yapmadım yalnız normal şartlar altında "-" hali konuştuğumuz için - pek farketmez içerik konusunda yaydığınız zaman. hatta önemsizdir. he sen gelipte site-ismi ile siteismi ini yarıştırırsan seo da bu bildiğin saçmalıktır. alexa konusu bir kriterdir. bitcoinde ki hashler gibi sınırdır seo ile alakası yok benim bilgime göre. ama dmoz ayrı çünkü google ilk önce düzgün sıralanmış siteleri tarar yani dmozu tarar sonra normale geçer.

he bu arada
tamam sen daha iyi biliyorsun ;) burda herkesi salak yada cahil yerine koyabilirsin :) bizim deneyimlerimizi de hiçe sayabilirsin rahatlıkla.. haydi iyi geceler size ve sizdenlere

Alexa bir kriter ama google için geçerli bir kriter değil. :) ve nice dmoz kaydı olmayan siteler gördüm ki ciddi seo başarıları vardır. ayrıca Sosyal medya gayet geçiyor ismin önüne :) ayrıca salak yada cahillik değil. nihayetinde bir tartışma platformu burası. bir forum. ancak tartışarak gerçeğe yakın doğruları bulabilir ve uygulayabiliriz.

Ek Olarak: ve sana da ;)