Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Değerli brown çncelikle göstermiş olduğun ilgi ve samimi yaklaşımdan ötürü teşekkür ediyorum. Geliyoo ile ilgili bilgi paylaşımlarını Geliyoo Hakkında başlığı altnda topladığın içinde. İçinden gelerek böyle bir şey yapmış olman incelemiş ve araştırmış olman gerçekten bizim adımıza oldukça güzel bir gelişme. Bir çok arkadaşımızın aklında olan sorulara cevap bulmak için sizlerle bu platformda iletişim halinde olmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince hemen her soruya en uygun şekilde yanıt vermek için çaba gösteriyorum.

Wmaracı'nın bende özel bir yeri var, aslında kendi forum çalışmam dışında ilk kez bir yerde forum bağlamında birebir kullanıcı ile iletişim halinde oldum. Google Forumları ve bazı özel platformlar dışında Türkiye'de ilk kez burda kullanıcı ile buluştum. Hem foruma destek olmak arasırada olsa ciddikonularda bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak, hemde Geliyoo hakkındaki makale ve yayınları sizlerle paylaşmak için burda bulundum.

Yaptığım tüm destek çalışmaları herhangi bir karşılık beklemeden yapılmıştır, bana PM olarak ulaşan arkadaşlarımızda forum içerisinde konularda yardımcı olduğum arkadaşlarda bunu gayet yi biliyorlar. Henüz tanışalı çok olmadı, yaş aralığını takip etmiyorum ve bunu gözetmeden herkes ile eşit şekilde en uygun dil ile konuşmaya çalışıyorum. Geliyoo'nun yaptığı çalışmaları eğer öğrenmek istiyorsanız lütfen bizlerle iletişime geçin, gerek blog yazarlarının gerekse haber sitelerinin sahipleri bizlerle iletişime geçerek bir çok detaylı bilgiyi direk bizlerden öğreniyor.

Bu konuda kesinlikle bir çekinceniz olmasın, olabildiğince şeffaf şekilde sizlere kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz, sorulan sorulara net cevaplar vermek için çaba sarfediyruz. Takdir edersiniz ki oldukça yoğun şekilde çalışıyorum bir çok şeyi aynı anda idare etmem gerekiyor ancak yinede sizlerle vakit geöirmek benim için ayrı bir keyif kaynağı. Bunuda belirtmeliyim. Kendi dünyamdan çıkıp bir kaç insana yardım ederek kendimi iyi hissedebilmeyi ve "İşe Yarıyor" olmanın güzel hissini tadıyorum. Bunu benim için mutluluk verici bir durum. Burda açıklama yapmak adına yazmadım bütün bunları sadece sohbet amaçlı.

Son olarak söylemek istediğim şey bize ulaşmak isteyen her kim olursa olsun ulaşabilir, sorularını direk olarak sorabilir bu konuda her zaman kapımız açık. Geliyoo'nun yeni yapısı ile ilgili bir ayrıntıyı paylaşarak yazımı noktalamak istiyorum. Buradan Geliyoo'nun sistem altyapısı hakkında bir parça bilgi edinebilirsiniz.
Bu 2014 yılında kurulacak olan sistem ile alakalı sadece ön bir bilgi paylaşımıdır.
http://fr.slideshare.net/BuraySavasANIL/basic-ystemdesign


Merhaba hakkınızda forumda 1-2 konunuzu görmüştüm. Öncelikle konuşma üslubunuzunu ve yaptığınız işleri çok beğendim. Algoritmanız sanırsam çok geniş çaplı bir algoritma değil. Arama yaptığımda yeteri sonuçları alamıyorum. Ama bunların zamanla olacağı kanaatindeyim. Gönülden başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.