aHoruz adlı üyeden alıntı

arama sistemi sanki sırf rss'den ibaret. yani bir yazı indexlendikten sonra tekrar güncellendiğinde (o yazıya yorum geldiğinde ya da yeni fotolar eklendiğinde vs.) bu aramaya ne kadar sürede yansıyor ya da yansıyor mu?


Sanırım yanlış yere baktınız arama motoru ile rss servisi birbirinden bağımsız servislerdir birbirinden tamamen ayrı yapılarda oluşturulmuştur. arama algoritması ve spider özelliği bulunan sistem http://www.geliyoo.com dur diğer haberler blogum ve buna benzer servisler rss uygulamaları ile çalışmaktadır. Şu anda güncelleme çalışmaları devam ediyor Geliyoo Browser ile birlikte yeni sistem yayına açılacak bunun için sabrınızı rica ediyorum.

İyi forumlar

Ek Olarak:

Modesly adlı üyeden alıntı

Merhaba hakkınızda forumda 1-2 konunuzu görmüştüm. Öncelikle konuşma üslubunuzunu ve yaptığınız işleri çok beğendim. Algoritmanız sanırsam çok geniş çaplı bir algoritma değil. Arama yaptığımda yeteri sonuçları alamıyorum. Ama bunların zamanla olacağı kanaatindeyim. Gönülden başarılar diliyorum yolunuz açık olsun.

Öncelikle ilginiz ve samimiyetiniz için teşekkür ediyorum, Geniş çaplı bir algoritma aslında şu andaki sistemin eski sistem olduğunu ve yeni sistemin 2014 yılında yayına açılacağını açıklamıştım konularımda, Geliyoo Browser ana sayfası için kayda değer bir algoritma yayınlayacağız inşallah. Yukarıda verilmiş olan sunucu bağlantı sistemlerinin Besic Kısmında Yaptığımız çalışma bu çalışma 3 yıl önceki bir bilgi ama bu gün yayınladım. Çünkü bunun üzerine yaklaşık 1000'in üzerinde değişiklik ve iyileştirme yaptım. Halen geliştirmeye devam ediyorum mümkün olan en kısa sürede bunu yayına açacağım.

İlginiz için tekrar teşekkür ediyorum..

İyi forumlar