-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Kategoriye göre Class nasıl atayabilirim?Kodlar
döngüsü içerisinde listeliyorum yazılarımı. Ben bunu kategoriye göre class'ını nasıl değiştirebilirim.
Örneğin A kategorisi için
şeklinde;
B kategorisi için
şeklinde listelenmesini istiyorum.
Wordpress'e dün geçmiş birisi olarak bu işlemi nasıl yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dün geçmiş biri olarak hızlı bir geçiş olmuş:)
Anladığım kadarıyla dilediğin kategoride dilediğin sayfa şablonunu kulanmak istiyorsun. Bunun için yapman gereken öncelikle kullanmak istediğin şablonu oluşturup category-25.php olarak kaydetmek.
category-25.php;
sayfa adının sonunda bulunan rakam (25) hangi kategoride kullanmak istiyorsan o kategorinin ID'i olmalı. Kısacası ID' nosu 5 olan kategoriye özel bir sayfa yap ve sayfayı category-5.php olarak kaydedip sunucuna yükle artık o kategoriye girildiğinde category.php den değil category-5.php den görüntüleme yapacaktır.
Umarım anlatabilmişimdir, başım çok ağrıyorda:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cenktolga adlı üyeden alıntı
Dün geçmiş biri olarak hızlı bir geçiş olmuş:)
Anladığım kadarıyla dilediğin kategoride dilediğin sayfa şablonunu kulanmak istiyorsun. Bunun için yapman gereken öncelikle kullanmak istediğin şablonu oluşturup category-25.php olarak kaydetmek.
category-25.php;
sayfa adının sonunda bulunan rakam (25) hangi kategoride kullanmak istiyorsan o kategorinin ID'i olmalı. Kısacası ID' nosu 5 olan kategoriye özel bir sayfa yap ve sayfayı category-5.php olarak kaydedip sunucuna yükle artık o kategoriye girildiğinde category.php den değil category-5.php den görüntüleme yapacaktır.
Umarım anlatabilmişimdir, başım çok ağrıyorda:)
Şöyle anlatayım.
Bu ana sayfada listelenen kısa konular. Devamını oku demeden önceki yani.
Altaki mavi çizgi atıyorum Müzik kategorisindeki bir konu için mavi, film kategorisi için turuncu olmasını istiyorum.
bu muzik class'ına ben mavi renk vermesini atadım.
buna da turuncu rengi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cenktolga adlı üyeden alıntı
Bahsettiğini yapmak için bildiğim tek yok yukarıda anlattığım gibi ayrı şablonlar yapmak. Farklı bir yol yada mantığa sahip değilim.
Style.css dosyanda divleri çoğaltıp yani muzik, film, mp3 gibi yaptıktan sonra category.php sayfalarını oluştur ve sadece sayfa içindeki divleri değiştir.
Ancak hala ısrarcıysan farklı bir yolda, malesef yardımcı olamicam:(
Yok yanlış anlamayın. Sizin dediğinize yanlış demiyorum. DLE ve Mybb tema entegresini biliyordum. Onun mantığıyla ve internetteki videolarla(Samet Aydemir'e teşekkürler.) bir tema entegre ettim. Ama işte o konuda takıldım. Category.php falan tam olarak bilmiyorum. Biraz wordpress'i kullanmam gerekecek :)