SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
::: Grim-Si v4 Kişisel SEO Uyumlu WordPress Blog Teması :::
Grim-Si v3 den sonra yine aynı isim ile başarılı bir çalışma daha ortaya çıkardım. V3'e göre daha da iyi oldu.
Özellikler
- SEO puanı yüzde %100
- Özel bileşen ve panel desteği
- Tarayıcı uyumluluğu
- Hatasız kodlama
- W3 değerlendirmesinde başarılı
- GT değerlendirmesinde "B" sonuç aldı
- Açılış hızı 0.49
- Yüzde %92 başarılı gzip
İndex Demo | Konu Demo | SEO
Grim-Si v3 WMAracın da çok ilgi görmüştü. İki günlük ara ile V4 çalışmasına başlamıştım. :) Bugün WordPress entegresi bitti. Şuan sadece ön reklam olarak, bu çalışma olarak ne yapabilirim. Düşünceleriniz nelerdir ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadeliği severim ancak çooook sade olmuş bu hocam :) Mesela şunu sorayım, widget bölümü muhtemelen sola da kaydırılabiliyordur. Siteye "twitter" bölümü eklenip, son atılan tweetlerin görünmesi sağlanabilir mi?
Bunlara ek olarak renk çeşidi artırılabilir, arkaplan değiştirilebilirse güzel olur. Mesela siteye üye olan bir kişi, arkaplanını bizim belirlediklerimizin arasından seçse ilgi çekebilir :)
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. Sosyal ağlarda paylaşma butonları rastgele yazı ve konularda önceki sonraki yazı ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Seo puanı %100
eminmisiniz ?
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı
Sadeliği severim ancak çooook sade olmuş bu hocam :) Mesela şunu sorayım, widget bölümü muhtemelen sola da kaydırılabiliyordur. Siteye "twitter" bölümü eklenip, son atılan tweetlerin görünmesi sağlanabilir mi?
Bunlara ek olarak renk çeşidi artırılabilir, arkaplan değiştirilebilirse güzel olur. Mesela siteye üye olan bir kişi, arkaplanını bizim belirlediklerimizin arasından seçse ilgi çekebilir :)
Tabiki eklenilebilir :) Ancak uğraşılması gerekiyor. Arkaplan olarak temanın özel has panelinden de renk seçenekleri eklenilerek yine olayı çözebiliriz. :) WP için özel twiter baglantıları cekilebiliyor ama bu aklıma gelmedi. Bu fikir canlansaydı, ayrı bir alan olusturabilirdim :)
Ek Olarak:
Evet hocam %100 önizlama attım. Yukarıdan bakabilirsiniz. V3 93 idi. bu neden 100 olmasın ki? :)
Ek Olarak:
kadirsaim adlı üyeden alıntı
hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. Sosyal ağlarda paylaşma butonları rastgele yazı ve konularda önceki sonraki yazı ekleyebilirsiniz.
Hocam bunlar daha sonra eklenebilir. Ama sosyal ağlar vs. ikonlu bölgeler daha çok SEO eziyor. Ben temaya aktif etmedim. Kullanan kişi kendi isteği ile koyabilir diye dusunuyorum :)
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
hocam tema çok hoş bana göre en önemli eksiği sosyal ağlarda paylaşım kesinlikle eklenmesi gereken bir şey. birde ana sayfa'da konu üzerinde okunma ve yorum gözükse hoş durabilirim..
temayı paylaşmak istersen hiç hayır demem :) iyi çalışmalar kolay gelsin
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
KaRaKoSe53 adlı üyeden alıntı
hocam tema çok hoş bana göre en önemli eksiği sosyal ağlarda paylaşım kesinlikle eklenmesi gereken bir şey. birde ana sayfa'da konu üzerinde okunma ve yorum gözükse hoş durabilirim..
temayı paylaşmak istersen hiç hayır demem :) iyi çalışmalar kolay gelsin
Yorumunuz için teşekkürler hocam :) "Sosyal Ağlarda Paylaş" konu kısmına eklenebilir. Ancak sade ve SEO'u düşündüğümden fazla ikon ayrıntısına girmedim. Ama eklemiyecegim anlamına gelmez :) Tasarımda single.php de zaten yorum sayısını belirttim. Yukarıda ki demolarda mevcut zaten. Okunma sayısı da eklenti vs. gerektiriyor diye onu aktif etmedim. :) Ama bu fikirleri düşüneceğim, teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam tema güzel ellerinize sağlık buna manşet te eklenirse daha güzel olur gibime geliyor
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com