-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ,
Hile paylaşan yani android dir , facebook oyunları hileleri paylaşan bloglar var. Bunlar nasıl reklam alıyor , site politikalarını uyumlu değil demiyor mu ?
Sormak istediğim konu yasal bişey mi yani bende hile bloguma alabilir miyim ?
Güncel Teknoloji Haberleri www.gunceltekno.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şöyle açıklamaya çalışayım ücretli bir programı, oyunu veya herhangi bir şekildi indirip hilesini yapıp ücretsiz dağıtmak yasal değil çünkü birisi o uygulama satışı üzerinden geçiyor.Ama ücretsiz bir uygulama oyuna hile yapmak bir sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum zaten ücretsiz dağıtılmış bir oyun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesala
bu site ücretli oyunlara dahi yapmış ama reklam da var. Eğer bir sıkıntı yoksa bende adsense e başvuracagım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ebagcuvan adlı üyeden alıntı
eğer ücretli içerikleri ücretsiz dağıtıyorsan adsense alamassın şimdi soracaksın peki bu nasıl almış başka bir siteden adsense alıp kodlarını buraya koymuş.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Adsense banlamıyor muydu böyle başka sitenin reklamını alıp böyle siteye koyunca ?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kardeşim face oyun hileleri sitem var 1 senedir ilgilenmiyorum ama bana cok para kazandırdı zamanında oyun oynamadıgım ve ilgi alakama girmediğim için ilgilenmiyorum iyi biyerdeydi ama sıkmıştı bıraktım bi defa reklam durduruldu iletişime geçtim benzer siteler gösterdim ve yaptıgımın yanlıs olmadıgını anlattım tekrar açmışlardı süperde para kazanmıştım 1 günde 49 $ aldıgım oldu
Sitem duruo satabilirim bloggerde
halen kazancı var ödeme alabiliorum sıkıntı yaşamazsın
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
kardeşim face oyun hileleri sitem var 1 senedir ilgilenmiyorum ama bana cok para kazandırdı zamanında oyun oynamadıgım ve ilgi alakama girmediğim için ilgilenmiyorum iyi biyerdeydi ama sıkmıştı bıraktım bi defa reklam durduruldu iletişime geçtim benzer siteler gösterdim ve yaptıgımın yanlıs olmadıgını anlattım tekrar açmışlardı süperde para kazanmıştım 1 günde 49 $ aldıgım oldu
Sitem duruo satabilirim bloggerde
halen kazancı var ödeme alabiliorum sıkıntı yaşamazsın
hocam mesaj atarmısınız. Özel den konuşalım.
ebagcuvan adlı üyeden alıntı
siteyi eklediyse belli bir süre sıkıntı olmaz adsense ekibi fark edene kadar ancak ödeme alırken sıkıntı çıkartabilir yada birisi şikayet edersen hesabı kapatılabilir
teşekkür ederim hocam yardımınız için