Teşekkürler arkadaşlar beğeniniz için.. :)

Sinan YORULMAZ adlı üyeden alıntı

Güzel bir blog, bence film severler çok ilgi gösterecektir. İlla film paylaşmanız gerekmiyor.

TechnicMan adlı üyeden alıntı

Tam istediğim gibi bir site, böyle siteleri zar zor buluyoruz. Film izleme olmadan kendilerini bir yere getirmek isteyen bir ekip ve en iyisini yapıyorsunuz. Tema hakkında konuşmuyorum bile. :)Sık kullanılanlara girdi bile. :)Başarılar dilerim.

Film izleme sitesi de açmıştım fakat bir süre sonra beni sıkıyor online film işi :) Bu daha keyifli oluyor.. :) Ayrııca ekip demek için küçük bi çekirdeğiz daha.. Siteyi açarken çoklu yazar olayı düşündüm ama yazacak kişileri bulamadım şuanda 2 kişiyiz (dbc35).. Müsait zamanlarında izlediği filmleri yorumlayabilecek olanlar varsa pm atmaları yeterli :)

endream adlı üyeden alıntı

Takipte olduğum bi site, başlıklar da güzel :) Başarılarr.

Başlıkları filmlerin içinde ki repliklerden seçmeye gayret ediyorum. Bu anlamda da sizin sitenizden faydalanıyorum.. Teşekkürler :)

dbc35 adlı üyeden alıntı

Hayır o arkadaşın bir suçu yok ben yaptım. :D Ama özür dilerim. :) Gerçi sitemiz daha yeni sayılır. Bende yeni ilgilenmeye başladığım için, konusunuda görünce dayanamadım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece. :) Başka bir niyetim yoktu.. (:
Beğenmenize gerçekten bizde çok mutlu oluyoruz. Umarız ki sizlerle ileride daha iyi olacağız.
Saygılar.
:)

Sayın edi, yapmışsın açılış konuşmanı :p