Aynı sorular sorunlar bendede var. Aslında çok dert yanmak istediğim ancak etrafımda bunları anlattığımda anlayabilcek insan pek yok. Eski bir web tasarım firmasında normal olarak çalışmaktayım. Yaptığımız siteler genelde 1000 tl den aşağı değil çok uçuk fiyatlarda değil özgün projelerde kazanıyoruz pirim olarak şuanki hayatımı bile karşılamıyo kazandığım para 24 yaşındayım okul dolayısıyla askere gitmedim daha ama şöyle bi düşündüğümde bu devirde alacağım maaşla ev geçindirmek istanbul gibi bir memlekette imkansız. Kendini geliştirmenin sonu yok tamam ama ne kadar nereye kadar zaten bu yaşa gelene kadar beyin yeteeer diye bağırıyor hissediyorum bi mucize olsada deniz kenarında teknolojiden uzak bi ortamda yatıp dinlensem senelerce diyorum. Bu bitkinlik neden oluştu sadece bendemi var onuda bilmiyorum. Çalıştığım şirkette benim haricimde pek bilgili insan yok hem öğretip hem iş yapma yorgunluguda beni bu hale getirmiş olabilir. Sabah 10 akşam 7 arası çalışıyorum Gaziosmanpaşa gibi bela bi semtte eve gitmek yaklaşık 1 saat yemek yiyip dinlenmek derken saat 10 oluyor e dışardan ek iş almış olduğumu varsayıyorum gece 1 -2 ye kadar o siteyle uğraş işe git o işleri hallet sonsuz döngü bitmiyor yoruculuğu bitmiyor ya ben fazla şımarığım aylık kazancım zamanında yaptıgım banka borcları yuzunden yetmiyor yada gercekten az kazanıyoruz. Firmaya gelen müşteriler diyor bizim amcaoğlu 150 tl ye yapıyor diye :) adama e-ticaret sitesi için 1500 gibi bir rakam verince kaçıyor. Düşünüyorumda askerliği yaptık geldik ya burda ya başka bi yerde çalışıyoruz hadi kendi işimizi kurduk bu meslek doğrumu acaba, işimi inanılmaz seviyorum yani senin yaptığın birşeyi insanların kullanması ondan para kazanması veya reklamlarını yapması kullanılması bana huzur veriyor ama bide arka planı var bu işin işte bukadar uğraşa bukadar düşünceye bukadar yüke bu kazanç normal mi. Bende sabah 8 aksam 6 bi işte çalışıp eve gelip tv izleyip uyuyup normal bi hayatmı sürsem diye düşünüyorum bu sefer hangi işi yapcaksın sorusu geliyor insanın aklına sonrasında müşterinin o günkü istekleri, hepsinin bitmeyen acelesi :) açıkcası 1 senem var askere gitmeye ve döndüğümde gercekten mutlu bir evliliğim olsun sıkıntı çekmeyim istiyorum bu işe devam etmelimiyim bırakabilirmiyim diye düşünüyorum..