Domain güzel ama Tema daha bi güzel Başarılar
Çok teşekkür ederim. İnş başarılı oluruz :)
GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı
Film benim için her zaman bir kültür olmuştur.Korsana karşı bir insanım külütürümün kirletilmesini istemem.Bu yüzden benden sizlere tam destek.Online filmleri yayınlamak yerine böyle bir platform oluşturmak,güzel bir fikir olmakla birlikte tamamen yasal :)En önemlisi hit alamasanız bile üzülmeyin zaten bu işi hit için yapmayın siz zevk alıyorsanız sorun yok.Siz bu işi severek yaptıkca insanlar yavaş yavaş sitenize takılacaktırlar.
Gerçekten güzel bir fikir...
Bende elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım.
Birkaç önerim var aslında;
Mesela filmlerden trailer'lar yayınlayabilirsiniz.filmden çokca karaler yayınlayabilirsiniz.Film hataları üzerinde durup kendi yorumunuzu katıp ele alabilirsiniz.
Umarım başarılı olursunuz.SEO üzerine bir sorunuz olursa ben buralardayım veya sitemden bana ulaşabilirsiniz.
Başarılar ve bol hitli günler!
Bu konuda benimle aynı düşünen insanları bulmak gerçekten mutluluk verici.. İlk başta çoğu kişi hit alamazsın bu şekilde online film sitesi aç dediler. Fakat ne yalan söyleyeyim 10 kişi bile okusa yazılarımı mutluluk duyarım.. Sonuçta siteye gelen kişilerin amacı filmle ilgili bilgi almak ve bu 10 kişi bunun bilincinde olan film sever insanlar olacağı için daha yararlı ziyaretçi oluyorlar :) Çoğu filmde fragman yayınlamaya çalışıyorum fakat unuttuklarım olabiliyor.. Ayrıca filmlerle ilgili de 10'a yakın resim paylaşmaya özen gösteriyorum..
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.. Seo konusunda yardım için mutlaka danışacağım size teşekkürler tekrardan :)