Emredersiniz efenim :)
Sizin hayatınızda hiç rica etmek, yardım talebinde bulunmak diye birşey yokmudur ?
Bir deyinki " bilgisi olanlardan talep ediyorum yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim ilgilerinizi karşılıksız bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz."
Bu kadar stabil konular açmayınız hiç hoş karşılamadım.
Yaşınızdan ötürü olsa gerek, benimde ücretsiz dağıttığım temam var adam ticket açmış resmen emir vermiş.
" burasını şurasını yap olurmu ? " yazmış tövbe estafirullah dedim tarayıcı sakince kapadım .. :)
Sizin hayatınızda hiç rica etmek, yardım talebinde bulunmak diye birşey yokmudur ?
Bir deyinki " bilgisi olanlardan talep ediyorum yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim ilgilerinizi karşılıksız bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz."
Bu kadar stabil konular açmayınız hiç hoş karşılamadım.
Yaşınızdan ötürü olsa gerek, benimde ücretsiz dağıttığım temam var adam ticket açmış resmen emir vermiş.
" burasını şurasını yap olurmu ? " yazmış tövbe estafirullah dedim tarayıcı sakince kapadım .. :)
Haklısınız ama arkadaşın iyi niyeti olduğundan eminim hocam, her gün burada bu şekilde bir çok konu açılıyor, mazur görmek lazım.
Konuya dönecek olursak WordPress için ekstra bir eklentiye vs. gerek yok çünkü WordPress, kendi içerisinde zaten çoklu site desteğine sahip bir CMS. WordPress-MU şeklinde bir arama yaparsanız çok detaylı anlatımlara ulaşabilirsiniz.