-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En basit yöntem ile "siteismi.com" ile Google'da bir arama yapın. Sitenin adının geçtiği, farklı siteleri kontrol edin. Backlink çalışması yoksa bir sitenin hedeflenen kelimede çıkması çok zordur.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wmaracından site analiz yapın alexe backlinklere bakın eğer orada alexe de backlink gözüküyorsa yapılmıştır.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci, e ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
diyettv adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba ilk defa yazıyorum burada. Benim yaklaşık 9 ay önce yayına girmiş bir websitem var. Çok saygın bir web tasarım şirketine yaptırdık. Ve 180'e yakın tamamı tarafımızdan yazılmış makaleler yayınladık. Hepsi indexlendi. Fakat diyet kelimesinde hala ilk 500 de yokuz. Her hangi bir backlink çalışması bile yaptırmadık. Mümkün olduğunca doğal olmaya çalıştık. Alexa sıralamamız bile 42 000 civarı iken neden böyle bir sonuç alıyoruz. internet sitemin adı
www.diyetyap.comEmin misiniz backlink yaptırmadığınıza çünkü alexa da 40 adet link verildiğini gösteriyor. Orada bi hata yapmış olabilirsiniz bence. Ayrıca tavsiyem bir subdomain ile blogspot açarsanız ve yazılarınızı da oraya girerseniz istediğiniz kelimede yükselebilirsiniz. Tam kesin demiyorum ama ben bu şekilde uygulayarak sonuç aldım .
Saygılarımla.
Türkiye'nin En Güncel Alışveriş Sitesi | www.gelecekevimde.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci, e ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ek Olarak: Ben bi baktım ama eğer çok yakın zamanda herhangi bir şey yapılmadıysa görünürde backlink adına bir şey yok. Ayrıca alexa da 18 milyon da bi çalışma yapılsaydı en azından oraya direk yansırdı.
Türkiye'nin En Güncel Alışveriş Sitesi | www.gelecekevimde.com
diyettv
Takip Edin, Sağlıcakla Ka
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kralo adlı arkadaşa soruyorum tam olarak yasak olan nedir. 2- tasarımı yaptırdığımız şirket ile seo anlaşmamız var onların seo havuzunda yer alıyoruz ama sıradan bir durum yani sonuçta ben neden 500 de yokum