ben afyonda okuyorum şuanda ve afyonluyum kendi köyümede araç herzaman yok ve taksi tutmak zorundayım mesafe 10 km var yada yok ücret : 25 TL şimdi taksiciye diyorum ki dayı sen ne yaptın ? 25 TL ye ben istanbula giderim ama adam öle bi anlatıyoki tüpe zam şuna zam buna zam vergisi algısı hani param olsa adama çıkarcam 50 lira vercem o derece yani :)bu anlatmamdaki sebep biz daha istemeyi ögrenemedik demekki çünkü agzın laf yaparsa ve dürüt laf yaparsa kazanıyorsun bi şekilde bizim eksiğimiz durumumuzu yani ordan alacagımız parayı ne yapcaz hangi ihtiyacımızı karşılıcaz işte bu duyguyu müşteriye aktarabilirsek tam anlamıyla en azından pazarlama işini kapmışızdır demektir.(şahsi düşüncem)
Binevi pazarlama işi buda. Bende geliştirme aşamasındayım bu işte. O yüzden ağzın ne kadar laf yaparsa, o kadar para kazanırsın diye düşünüyorum :)
Bide kurumsallık hissi verebilirsen fiyatların normal seviyelerde olduğunu anlayacaktır diye düşünüyorum. Tabi yine müşteri de bitiyor iş :) Umarım anlatabilmişimdir..