SynapseMm adlı üyeden alıntı

Yazdıkların çelişmesin o zaman öncelikle şu başlığı değiştirde tamamen ücretsiz !!! kelimesini , milleti kandırma yada yanıltma diyeyim.Bu lafı dedikten sonrada ben 200 kişiye ücretsiz dağıttım demede..Kime ne kadar dağıttığın beni yada başkasını alakadar etmez.Milleti yanıltmamak amacıyla başlığını değiştir.tamamen ücretsiz !!! yerine bağış usulüyle olarak.Kandırmak olur bu.Benim seviyem yerinde ağlamak kelimesinin , küfür yada hakaret deildir.Eleştiri almayı kabul etmiyorsan açmıyacaksın o zaman konu felan.

Ek Olarak:

Tamamen ücretsiz kelimesinin anlamını bilmiyorsan git sözlükten bak öğren.ne adamlar var ya.Kandırmak olur bu , başlığı 50 TL değerinde mükemmel tema 5 TL olarak değiştirde millet kanıp girmesin hemen.


Arkadaşım git işine gücüne bak sana yorum yapamam ben o kadar boş vaktim yok beynin algılamıyorsa susuyorum.

Konuda belirttim bugün başvuru yapmadan önce konuyu okuyacaksın bu kadar basit.
http://wmaraci.com/forum/654831-mesaj1.html

Burada bağış ile başvuru aldığımı bugün belirtmiştim sonradan çıkardığım birşey değil.

http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/ufak-rakamlarda-bagis-wordpress-temasina-sahip-olmak-istermisiniz-105590.html

http://wmaraci.com/forum/yeni-baslayanlar/paypali-olan-arkadaslar-araniyor-max-3-kisi-bagis-sistemi-test-edilecek-114178.html

Bak konulara tek tek sebeblerini öğren öyle eleştri yap ayrıca benim konum ücretsiz tema dağıtımı sen bunun neresini eleştireceksin ? Logomu yapıyorum ki eleştiriyorsun arkadaş.