GokhanKara adlı üyeden alıntı

Arkadaşım git işine gücüne bak sana yorum yapamam ben o kadar boş vaktim yok beynin algılamıyorsa susuyorum.

Konuda belirttim bugün başvuru yapmadan önce konuyu okuyacaksın bu kadar basit.
http://wmaraci.com/forum/654831-mesaj1.html

Burada bağış ile başvuru aldığımı bugün belirtmiştim sonradan çıkardığım birşey değil.

http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/ufak-rakamlarda-bagis-wordpress-temasina-sahip-olmak-istermisiniz-105590.html

http://wmaraci.com/forum/yeni-baslayanlar/paypali-olan-arkadaslar-araniyor-max-3-kisi-bagis-sistemi-test-edilecek-114178.html

Bak konulara tek tek sebeblerini öğren öyle eleştri yap ayrıca benim konum ücretsiz tema dağıtımı sen bunun neresini eleştireceksin ? Logomu yapıyorum ki eleştiriyorsun arkadaş.


Konu başlığı ile içerik birbirini tutmuyorsa ben ne anlicam o işte.Konuyu oku diyorsunda önce konu başlığı doğru olsunda adam sonra gidip konu içeriğini okusun deil mi ? Nese sen o beyninle önce beleş diyip sonra 200 tane ücretsiz verdim şimdi parayla diyip para kazanmaya ve başlığı değiştirmemeye devam et.

Ayrıca ben wp kullanmıyorum temayla alakam yok ama milleti kandırman bence yakışmaz.

Ek Olarak:

Kurşun Kalem adlı üyeden alıntı

Ben okudum da, siz yazdığınızdan haberiniz var mı yok mu anlamadım. İlk mesajınızı ve başlığı tekrar bir gözden geçirin. Başlıkta "ücretsiz" diye geçmekte. Zira mesaj içeriğinde de, "sattım ama şimdi ücretsiz dağıtmaya karar verdim." ibaresi geçiyor. İlk mesajda hiç bir şekilde "bağış"tan bahsedilmemiş.

Temayı bağış yoluyla olsun, ücret karşılığı olsun istediğiniz şekilde dağıtabilirsiniz. Emeğinize saygım var ki, bu tema ücretli olması gereken bir tema bence.

Ama ücretsiz diyorsunuz, sonra "bağış yapılmayan temalar onaylanmıyor" diyorsunuz, sonra tekrar "ihtiyacım yok şükür" diyorsunuz. Bağış, adı üstünde gönülden verilen bir şey. Bunun dayatması olmaz. Ayıptır "canım kardeşim".


+ katılıyorum