mcr4pisback adlı üyeden alıntı

Kimse projeyi oldu bitti artık süperiz diye tanıtmıyor. Aksine projeni gelişmekte olduğu yazılıyor. Burda çıkan tartışmanın nedeni , projeyi şu haliyle henüz gelişmekte olduğu dönemde yargılayanlar. Onlara kalsa google ' ı kurmak kolay facebook 2 dakikalık iş twitter zaten kullandıkları bi script. Ama bakıyoruz ki projeyi başkası yapmış , lafı bunlara düşmüş. Geliştirilmesi için böyle yaygara yapılcağına bunları bildirim olarak yollasalar çk daha iyi ve güzel olur. Ek olarak ad*lt içerik konusunda , arama motorları bişey yapamaz. Bildirdiğin siteler dışında hiç bi şekilde işlem yapamazlar. Sen bildirirsin onlar görevini yapar. Bu böyledir , böyle kalıcaktır. Sistem eksiklerini belirli bi ekip tamamen görebilseydi , facebook, yandex ve benzeri projelerde adamlar tutup da sisteminde açık bulanlara dolar saçmazdı.

Ama husus şu kani

Bizde adult yok diye beyanat veriyorsa bir kurum site yada her hangi bir kuruluş ve facebook kelimesinden bile adult sitelere yonlendiriyorsa kullanıcıyı bunun suçlusu yalan beyanı veren site sahibidir varez içerik adult almış başını gitmiş haksız mıyım ? Dolu

Benim çocuğum facebook kelimesinden bile adulta yonleniyorsa hakkımı ararım madem türk malı söz vermişse adult yok diyorsa adult olmayacak bunu niye ben tesbit ettim site sahibi tesbit etmedi önüne gecemeyecekse adult bizde kesinlikle yok demeyecek neye güvenerek dendi?

Tüketiciyi kandırmaktır bu ve suçu ağırdır.

Ben alexa dizayn yazılım göze hoş gelme gelmeme konularında değilim

Ben gerçek olan konudayim söz verilmiş vaat edilmiş yaptık oldu denmiş sonuç ortada daha gelişecekse ki gelişecek bu proje o Zaman yayına almadan gelistirip sunacaksın oldu bitti deyip kullanıcıyı madur etmeyeceksin.

Tekrar soruyorum bu adult icerikler ne zaman yok olacak?
Yada gerçekten yok olması imkansız mı ?