Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Ocak ayının sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ancak burdaki gereksiz kişilerin kendilrince konuştuğu gereksiz yazılar insanın zaman zaman huzurunu kaçırabiliyor. Yılbaşından sonra dedim bu arada ama kesin şu tarih demedim yani ocak sonuna yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor bitmek üzere.

Ek Olarak:
Kimin adam olup olmadığını kimin adam olduğunu herkes anlayabilecek yaşta eğer düşüncelerini beyan ediyorsan önce sorarsın öğrenirsin o zaman değerlendirir cevap verirsin yada fikirlerini yazarsın. Sen direk eleştiriyorsunç Kimden neyi öğrendinde eleştiriyorsun? neyi ne kadar biliyorsun da eleştiriyorsun? gerçek mühendislik eseri diye bahsedip bir arama motoru linki atmak da bir reklamdır. İster senin olsun ister arkadaşının. İstersen tanımadığın birinin. Sonuç değişmez burda link veriyorsun ve insanların bkmasını sağlıyorsun buda bir reklam modelidir.

Tam 8 sayfa yazıldı burada neden şu ana kadar bekledin de çıkıp bu bir arama motoru değildir demedin ? Bak ben emin olana kadar scriptini izinleri lisansları sorgulayarak emin olana kadar birşey yazmadım . Bu sürede neden çıkıp bu bir arama motoru değildir bu türk mühendislerin eseri değil hazır scritp moedifikasyonudur demedin ? Biri çıkıp bunların gerçeklerini söylemese çıkıp söylemeyecektin bile .