wmaraci reklam

türk arama motoru geliyoo nasıl bir algoritma bu?

112 Mesajlar 13.173 Okunma
smmexpress

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Konuşacak başka şeyin olmadığı için aynı şeyleri alıp alıp kullanıyorsun farkında mısın? Yazdığımı okumadın sanırım. sen bu forumda yazdığım yazıları takip ettin mi? O yazıların açıklamasını ben en az 20 kez yaptım burda 150 mihendis 741 bin Euro vs bunların hepsinin açıklamasını defalarca bu forumda değerli arkadaşlarımıza yaptım. Sen mühanedis değil beş para etmez bir adam dahi olamazsın. Başkasını karalayarak kendi reklamını yapmaya çalışan gereksiz insanın tekisin. superarama.com u tanıtmak için mü bu kadar çaban hiç gerek yoktu. Bir konu açıp rahatlıkla yapabilirdin bunu. Herşeyden önce burda insanları karalamayı değil yazıları okumayı öğren tabi okuma yazman varsa. Senin saydığın kişileri ben tanımıyorum onlar benim hakkımda yazı yazmış olsada ben onlar hakkında yazı yazmam çünkü tanımadığım biri hakkında yorum yapmam. O kişinin bana neden kızdığını söyleyeyim. Kendisinin yazdığı Radikal gazetesindeki yazısını kaldırttım. Bu yüazden kızarak bana kendi logunda bir karalama yapmak istedi kendince kızgınlığını dile getirdi. O kişinin bir nevi itibari zedelendi. Dolayısıyla kendi blogunda yazı yazdı.

Burada klavye erkekliği yapmak yerine telefon açmayı neden denemedin? Mail atmayı bilgi almay neden denemedin? Senin kim olduğunu herkes anladı anlamayanlar dahi anladı. Kendini daha fazla rezil etme istersen. Çünkü bu kadar küçülmek bir insana yakışır birşey değil.
 

 

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Artık cevap verme zamanı geldi sanırım, terbiyesizlik ve karaktersizlik aldı başını gidiyor, yanıltmacalar, insanların bilip bilmeden konuşması ve gereksiz tartışmalar ile kendini adam sayanlar sanırım boy göstermeye başladı. En başından bu yana her yerde yazdım okumamış olanlar okusun bu yazıyı bir daha gerekiyorsa bir daha yazayım. Bu sistem de ElasticSearch, Casandra, php ve SphixSearch gibi denemeler yapılmıştır. Şu anda kullanılan script normal bir scriptin tamamen değiştirilmiş ve modifiye edilmiş halidir. Bu script GERÇEK ARAMA MOTORU değildir. Kör olan arkadaşlar araştırma yaptığını zanneden gereksiz kişiler bunu ilk olarak kafasına soksun. Biz kimseyi kandırarak bir iş yapmadık. İnsanları kandırarak para almadık, onların emeklerini hiç etmedik yada kimseye rakibiz diye çıkmadık.

Ne google, ne yandex, nede bing gibi arama motorlarına rakip olmadık olmayızda. Bunu konuşmak bile anlamsız şu aşamada. Bizim amacımız ülkemizde bu güne dek yapılmamış olan bir çalışmayı doğru şekilde yanlışları öğrenerek tecrübe edinerek ortaya koymaktı. Kimseye duygu sömürüsü yapmadık. Evet ilk çıktığımız zamanlarda tecrübesiz ve yetersizdik ancak geçen zaman içerisinde çok daha profesyonel ve kayda değer çalışmaları arka arkaya ortaya koyarak bu gün daha başarılı bir çalışma ortaya çıkarmak için harekete geçtik. Ve yeni bir sistem geliştirdik.

Burada ahkam kesen yada kendince laf konuştuğunu zanneden kişilere şunu soralım mı hep beraber. Kaçınızın 3 tane teknoloji şirketi var? Kaçınız 3 ülkede kayda değer çalışmalar ortaya koydunuz? Kaçınız tarih de hayırlı bir işe imza attınız? Kaçınızda 52 personel var ve bunların maşını tek başınıza ödediniz. Kaçınız işletme sahibisiniz?

Daha öncede bunu bir arkadaşımıza yazmıştım, önce Amerika'da Geliyoo Inc. Fransa'da Geliyoo Network International S.A.R.L Türkiye'de şu anda Geliyoo Ar-Ge San. Tic. Ltd. Şti. ve yakında Geliyoo A.Ş. olarak şirketlerin olmak üzere 3 teknoloji şirketinin idaresi ve yöneticiliğini yapıyorum.

Arkadaş burda konuşmak klavye erkekliği yapmak ne kadar basit ya? bana bir söyler misiniz arama motoru yazdık yada yazıyoruz yapıyoruz diyenlerin kaçı ayakta? Kaçının sitesi açık? Boş konuşmak maharet ise inanın burda bu tartışmayı yaparak kendini bir şey sanan kişiler büyük ödüle aday gösterilebilir.

Ailesi olan çoluğu çocuğu olan ve insanlara iyi bir şeyler yapmaktan daha iyi şeyler başarmaktan başka gayesi olmayan bir insana bu kadar adice, kalleşçe, bilip bilmeden konuşmak hangi insanın fıtratında var?

Ben yaptığım çalışmayı izin verildiği sürece her yerde yazar her yerde tanıtırım, bu benim en doğal hakkım. Elbetteki bu konuda insanlar değerlendirme yapabilir ancak kesinlikle tanımadıkları biri hakkında yorum yapamazlar. Şu anda bu ülkede Başbakan'a bile hakaret edebilen bir halk var. Nasıl çığrından çıkmış bir millet ile karşı karşıyayız değil mi? Ülkeni yöneten kişiye hakareti maharet sayıyorsun. Ülken için çalışana yafta yapıştırmayı maharet sayıyorsun.

Hadi bunları da geçtim, arkadaşlar sizin Allah korkunuz damı yok? Bir insanı tanısanız da tanımasanızda onun hakkında konuşmak gıybetdir gıybet en büyük günahların başında gelir. Sorduğun zaman müslümanım diyorsun Elhaldülillah diyorsun Kuran-ı Kerim'i evinde süs olarak mı tutuyorsun? Kimseye din dersi vermeye de gelmedim kimseye hakettiğinden fazlasını söylemek içinde yazmadım bunu. 3-5 kişi bir araya gelmiş burda beni çekiştiriyorsunuz. Terbiyem müsade ettiğince yazıyorum inanın çünkü çok daha ağır sözleri hak eden kişiler var ancak onları Allah'a havale ediyorum. Yaşlarının küçüklüğüne ve cahilliklerine veriyorum.

Bir insanın hayatını etkilemeye kimsenin HAKKI YOK onun dünyasını, aile yapısını , kişisel değerlerini etkilemeye hiç ama hiç kimsenin hakkı yok, insana ahlak sonradan öğretilebilen bir şey değil o insanın ahlakı kendisi alması gerekir.

Şimdi geleyim cevaplara.
Yok şu script yok bu script yok bu altyapı yok şu altyapı diye atıp tutanlar için 1,5 yıldır üzerinde çalıştığım altyapı hakkında daha öncede yazdım ama okuma zahmetinde bulunmamışlar ve BOŞ konuşanlar için işte yeni altyapının temeli.

http://fr.slideshare.net/BuraySavasANIL/basic-ystemdesign
1,5 yıl önce hazır sistemlerin bir yere kadar kaldırabildiğini ve değiştirilmek istendiğince ciddi sorunlar oluştuğunu anladığım anda sıfırdan bu sistemi yazdım. Bu sitemi bizim yazmadığımızı idda edebilecek tek bir ALLAH kulu varsa çıksın bana bunu konuşsun. bana 3-4 önceki çalışmayı değil.

Halen burda daha önce konularımda cevap verdiğim kişiler aynı şeyleri servis ederek abuk subuk konuşuyorlar. İnsanları bu şekilde kandırmaya kendileri çalışıyorlar ama haberleri yok. Bir insanı bu kadar rencide etmek bu kadar alay konusu haline getirme hiç bi kulun ne haddine nede hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum.

Burada benim hakkımda ileri geri yazı yazanlar belli ki bir arkadaş gurubu, ancak onlara verilecek olan en güzel cevabı ben yine zamanı geldiğinde vereceğim. Buradan bu yazıyı yazdım çünkü artık gerçekten saçmalamanın boyutunu aştılar. Sanki benim açıklamadığım konular varmış gibi kendi kendilerine hedef almışlar konuşuyorlar. Sustuğunda haklı olduklarını zannedip azıtıyorlar. Demekki konuşmanın zamanı gelmiş.

Eğer ERKEK adamım diyorsan +33 699 76 36 17 ara beni 7/24 telefonum açık adresim Geliyoo Network International S.A.R.L 22 Rue de Thann 68100 Mulhouse gel buraya eğer adam olan varsa gelebilecek olan varsa çıksın gelsin yüzüme karşı konuşsun burdan klavye erkekliği yaparak kendilerini adamdan saydırmaya çalışmasınlar.

Şirket Türkiye'de de var eğer Türkiye'de bulunan şirkete gideçeksen orası da kolay Yapıkredi Plaza'da internet de adfresler ve telefonlar mevcut. Sanal ofisimiz var orda görüşebiiriz.

Buradan kalvye de iki kelime yazabildin diye Google'dan bir kaç arama yapıp bir kaç fotoğraf eline geti diye ordan bunu alıyım şurdan şunu alıyım yapıştırıyım beni de adam sansınlar demiyceksin. Açıcaksın telefonu sorucaksın adam gibi alıcaksın cevabını sonra gelip burda diyceksin ki hee arkadaş bir yanlış biliyormuşuz bu adam gerekten bu işi yapıyor aldığı sunucular, verdiği maaşlar harcadığı para herşey gerçek diyerek burda gelip onları konuşucaksın.

Bu güne kadar ne mail atıp ne telefon açıp tek bir bilgi bile almamışsın gelmiş burda millete öğrretide bulunuyorsun?

Önce sen kimsin bana bunu açıkla, bu güne dek ne yaptım, hangi işin ucundan tuttun kayda değer seni kale alabileceğimiz neyin var ortada hangi projelere imza attın hangi çalışmaları adam gibi ortaya koydun.

Çok güzel bir söz var "Cahil ile tartışma ki" insanlar aranızdaki farkı anlasın. Bu yazıyı tartışmak için yazmıyorum. Haddini aşan kişilere haddini bildirmek için yazıyorum. Ordan burdan aldığın haberler ile 3-4 yıl önce çıkmış konuları burda servis ederek kendini adam yerine koyanlar için yazıyorum.

Bu yazımı üzerine alınması gerekenler alınsın alınmaması gerekenler zaten kendini bilerek sadece değerlendirme yapmış olanlar. Kesinlikle haddini aşanlar dışında bu yazı kimse için değildir.

ben kimsenin düşmanı değilim, bir insan düşmanına bu kadar ahlaksızca eleştirilerde bulunmaz. Herşeyin bir haddi bir sınırı var ve bu sınırı giderek aşmaya başlayan kişiler var.

Bu forumda bir çok kişiye defalarca açıklamada bulundum,
bir çok kişiye elimden geldiğince açık şekilde cevaplar verdim ancak bu gün ne olduysa heralde birinin Alexa'da yükselmek zoruna gitmiş ki; hemen bir konu açayım biraz karalayım çamur atayım hiç değilse izi kalır misali kendince bir plan yapmış.

Senin burda yazı yazman ile ben bu projeden vazgeçecek olsaydım daha en başında o yazıları yazanlar yüzünden vazgeçerdim ama en güzel cevabı size çok yakında vereceğime inanıyorum Allah'ın izniyle o gün geldiğüinde yüzünüzdeki o ifadeyi görmek isiyorum. O rengin size yakışacağından eminizim. Bol kıarmış bir surat.

Bu konuda yorum yapmamın gereği olduğunu sanmıyorum anlamamış olanlarda sanırım artık arama motorunun ne zaman yayına açılır ise o zaman gerçek bir arama motoru olacağını anlarlar.

Herkese Hayırlı Akşamlar

İyi forumlar


Beklendiği şekilde bolca vatana millete hizmet , bolca din iman kuran başbakan , bolca aile çocuk sömürü sömürü sömürü , mağdur ezilen edebiyatı , şirketler falanlar filanlar kibir kibir hep aynı şeyler işte .

Başbakana hakaretle aileyle çocukla ne alakası var kimse burada senin ailene çocuğuna yada benzer bi yakınına tek kelime etmedi ki ? Telefon numarası adres neden veriyorsun kimse gel kavga edelim demedi ki .

2 gündür yazılıyor ve çıkıp tek kelime etmiyorsun. Bu gün gelip bu gerçek bir arama motoru değil diyorsun. Scriptler bizim değil diyorsun .

Kendini adam sananlar diyorsun ya konu açıldığı andan beri burada yazıyorsun neden çıkıp bu bir arama motoru değildir , bu bir türk mühendisliği değildir yabancı scriptleri aldık kurduk milli falan da değildir diyemiyorsun ? Farkına varılınca başkaları yazdıktan sonra gelip söylüyorsun bunları ? Bak adamlar seni savunanlar milli diye savunuyordu neden insanları salak yerine koyup kandırıyorsun ? Burada bunun dışında birşey soruglanmadı ki sorguladıklarımız da haklı çıktık ne türk mühendisliği var ne arama motoru var ortada .

Senin maaş verdiğin adamlardan kime ne para seni haklı kılar mı ? Ya da 25 ülkede kağıt üzerinde şirketinin olması senin her söylediğini doğru yapar mı ?
 

 

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Konuşacak başka şeyin olmadığı için aynı şeyleri alıp alıp kullanıyorsun farkında mısın? Yazdığımı okumadın sanırım. sen bu forumda yazdığım yazıları takip ettin mi? O yazıların açıklamasını ben en az 20 kez yaptım burda 150 mihendis 741 bin Euro vs bunların hepsinin açıklamasını defalarca bu forumda değerli arkadaşlarımıza yaptım. Sen mühanedis değil beş para etmez bir adam dahi olamazsın. Başkasını karalayarak kendi reklamını yapmaya çalışan gereksiz insanın tekisin. superarama.com u tanıtmak için mü bu kadar çaban hiç gerek yoktu. Bir konu açıp rahatlıkla yapabilirdin bunu. Herşeyden önce burda insanları karalamayı değil yazıları okumayı öğren tabi okuma yazman varsa. Senin saydığın kişileri ben tanımıyorum onlar benim hakkımda yazı yazmış olsada ben onlar hakkında yazı yazmam çünkü tanımadığım biri hakkında yorum yapmam. O kişinin bana neden kızdığını söyleyeyim. Kendisinin yazdığı Radikal gazetesindeki yazısını kaldırttım. Bu yüazden kızarak bana kendi logunda bir karalama yapmak istedi kendince kızgınlığını dile getirdi. O kişinin bir nevi itibari zedelendi. Dolayısıyla kendi blogunda yazı yazdı.

Burada klavye erkekliği yapmak yerine telefon açmayı neden denemedin? Mail atmayı bilgi almay neden denemedin? Senin kim olduğunu herkes anladı anlamayanlar dahi anladı. Kendini daha fazla rezil etme istersen. Çünkü bu kadar küçülmek bir insana yakışır birşey değil.


Abi Sen onu bunu bırakta, yılbaşından sonra baştan sona yenilencek diyodun site? Hala aynı. Siteye giriyoruz index türkçe başka sayfalara giriyoruz ingilizce.
 

 

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Beklendiği şekilde bolca vatana millete hizmet , bolca din iman kuran başbakan , bolca aile çocuk sömürü sömürü sömürü , mağdur ezilen edebiyatı , şirketler falanlar filanlar kibir kibir hep aynı şeyler işte .

Başbakana hakaretle aileyle çocukla ne alakası var kimse burada senin ailene çocuğuna yada benzer bi yakınına tek kelime etmedi ki ? Telefon numarası adres neden veriyorsun kimse gel kavga edelim demedi ki .

2 gündür yazılıyor ve çıkıp tek kelime etmiyorsun. Bu gün gelip bu gerçek bir arama motoru değil diyorsun. Scriptler bizim değil diyorsun .

Kendini adam sananlar diyorsun ya konu açıldığı andan beri burada yazıyorsun neden çıkıp bu bir arama motoru değildir , bu bir türk mühendisliği değildir yabancı scriptleri aldık kurduk milli falan da değildir diyemiyorsun ? Farkına varılınca başkaları yazdıktan sonra gelip söylüyorsun bunları ? Bak adamlar seni savunanlar milli diye savunuyordu neden insanları salak yerine koyup kandırıyorsun ? Burada bunun dışında birşey soruglanmadı ki sorguladıklarımız da haklı çıktık ne türk mühendisliği var ne arama motoru var ortada .

Senin maaş verdiğin adamlardan kime ne para seni haklı kılar mı ? Ya da 25 ülkede kağıt üzerinde şirketinin olması senin her söylediğini doğru yapar mı ?

Kimseye edebiyat yaptığım yok ailen olmadığı için senin aile edebiyatından anladığın sadece sömürü, konulara gelince bu konulara gereken cevabı en az 20 kez verdim en az 20 kez oda sen daha foruma bu gun girmişsin orda kendince klavyede atıp tutuyoporsun. Sen dediğimi yapabilecek cesarete sahip olsan ara sorardın önce araştırırdın bu adam ne yapmış forumda neler yapmış ben yazıyorum ama bu adam bunları daha önce yazmış mı cevap vermiş mi diye bakardın iki dakika bir iki konu bulup burda kendince eleştri yaptığını sanıyorsun. Sana bu hakkı kim verdi? Sen iki gündür diyorsun değüil mi ben bu foruma gireli oldukça uzun bir zaman oldu o gunden bu gune kadar da bir çok konuya cevap vardim hangisini okudunda burda konuşuyorsun?
 

 

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Konuşacak başka şeyin olmadığı için aynı şeyleri alıp alıp kullanıyorsun farkında mısın? Yazdığımı okumadın sanırım. sen bu forumda yazdığım yazıları takip ettin mi? O yazıların açıklamasını ben en az 20 kez yaptım burda 150 mihendis 741 bin Euro vs bunların hepsinin açıklamasını defalarca bu forumda değerli arkadaşlarımıza yaptım. Sen mühanedis değil beş para etmez bir adam dahi olamazsın. Başkasını karalayarak kendi reklamını yapmaya çalışan gereksiz insanın tekisin. superarama.com u tanıtmak için mü bu kadar çaban hiç gerek yoktu. Bir konu açıp rahatlıkla yapabilirdin bunu. Herşeyden önce burda insanları karalamayı değil yazıları okumayı öğren tabi okuma yazman varsa. Senin saydığın kişileri ben tanımıyorum onlar benim hakkımda yazı yazmış olsada ben onlar hakkında yazı yazmam çünkü tanımadığım biri hakkında yorum yapmam. O kişinin bana neden kızdığını söyleyeyim. Kendisinin yazdığı Radikal gazetesindeki yazısını kaldırttım. Bu yüazden kızarak bana kendi logunda bir karalama yapmak istedi kendince kızgınlığını dile getirdi. O kişinin bir nevi itibari zedelendi. Dolayısıyla kendi blogunda yazı yazdı.

Burada klavye erkekliği yapmak yerine telefon açmayı neden denemedin? Mail atmayı bilgi almay neden denemedin? Senin kim olduğunu herkes anladı anlamayanlar dahi anladı. Kendini daha fazla rezil etme istersen. Çünkü bu kadar küçülmek bir insana yakışır birşey değil.


:) yani bu bütün olan biteni superarama.com un sahibi sandığın benim reklam için mi yaptığımı düşünüyosun .

Benim bir iddaam yok o site bana ait falan da değil arama motoru işiyle alakalı zerre bir projem de yok ilgili benzer bir şey ile bile uğraşmıyorum. Yazdıklarınla tanıtımlarında yazanlar arasında ki farktan dolayı zerre adam olmadığın ortada zaten.
 

 

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Kimseye edebiyat yaptığım yok ailen olmadığı için senin aile edebiyatından anladığın sadece sömürü, konulara gelince bu konulara gereken cevabı en az 20 kez verdim en az 20 kez oda sen daha foruma bu gun girmişsin orda kendince klavyede atıp tutuyoporsun. Sen dediğimi yapabilecek cesarete sahip olsan ara sorardın önce araştırırdın bu adam ne yapmış forumda neler yapmış ben yazıyorum ama bu adam bunları daha önce yazmış mı cevap vermiş mi diye bakardın iki dakika bir iki konu bulup burda kendince eleştri yaptığını sanıyorsun. Sana bu hakkı kim verdi? Sen iki gündür diyorsun değüil mi ben bu foruma gireli oldukça uzun bir zaman oldu o gunden bu gune kadar da bir çok konuya cevap vardim hangisini okudunda burda konuşuyorsun?


Bi benim yazdıgımada cevap ver bakıyım
 

 

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

Buhara adlı üyeden alıntı

Abi Sen onu bunu bırakta, yılbaşından sonra baştan sona yenilencek diyodun site? Hala aynı. Siteye giriyoruz index türkçe başka sayfalara giriyoruz ingilizce.

Ocak ayının sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ancak burdaki gereksiz kişilerin kendilrince konuştuğu gereksiz yazılar insanın zaman zaman huzurunu kaçırabiliyor. Yılbaşından sonra dedim bu arada ama kesin şu tarih demedim yani ocak sonuna yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor bitmek üzere.

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

:) yani bu bütün olan biteni superarama.com un sahibi sandığın benim reklam için mi yaptığımı düşünüyosun .

Benim bir iddaam yok o site bana ait falan da değil arama motoru işiyle alakalı zerre bir projem de yok ilgili benzer bir şey ile bile uğraşmıyorum. Yazdıklarınla tanıtımlarında yazanlar arasında ki farktan dolayı zerre adam olmadığın ortada zaten.

Kimin adam olup olmadığını kimin adam olduğunu herkes anlayabilecek yaşta eğer düşüncelerini beyan ediyorsan önce sorarsın öğrenirsin o zaman değerlendirir cevap verirsin yada fikirlerini yazarsın. Sen direk eleştiriyorsunç Kimden neyi öğrendinde eleştiriyorsun? neyi ne kadar biliyorsun da eleştiriyorsun? gerçek mühendislik eseri diye bahsedip bir arama motoru linki atmak da bir reklamdır. İster senin olsun ister arkadaşının. İstersen tanımadığın birinin. Sonuç değişmez burda link veriyorsun ve insanların bkmasını sağlıyorsun buda bir reklam modelidir.
 

 

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Kimseye edebiyat yaptığım yok ailen olmadığı için senin aile edebiyatından anladığın sadece sömürü, konulara gelince bu konulara gereken cevabı en az 20 kez verdim en az 20 kez oda sen daha foruma bu gun girmişsin orda kendince klavyede atıp tutuyoporsun. Sen dediğimi yapabilecek cesarete sahip olsan ara sorardın önce araştırırdın bu adam ne yapmış forumda neler yapmış ben yazıyorum ama bu adam bunları daha önce yazmış mı cevap vermiş mi diye bakardın iki dakika bir iki konu bulup burda kendince eleştri yaptığını sanıyorsun. Sana bu hakkı kim verdi? Sen iki gündür diyorsun değüil mi ben bu foruma gireli oldukça uzun bir zaman oldu o gunden bu gune kadar da bir çok konuya cevap vardim hangisini okudunda burda konuşuyorsun?


Hala boş boş konuşuyosun hayal dünyanda birşeyler üretip üretip yazıyorsun ailem olmadığını nereden biliyorsun ? Sırf boş konuştuğun belli olsun diye çocuğumla aile fotoğrafı mı çekip koyayım buraya ? Bu forumda ne zamandır üye olduğumu ne zamandır yazdığımı profile baksan görürsün 2012 yılından beri forumdayım . Ne reklamlık bi iş yapıyorum ne buna ihtiyacım var . İnsanların manevi değerlerini kullanarak iş yapmaya çalışıyorsun , yalan söylüyorsun bende karşı çıkıyorum
 

 

mcr4pisback mcr4pisback Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo&Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 23 / 61
  • Ticaret 7, (%100)
İyiki Google veya diğer projeler Türkiyede Üretilmemiş. Yoksa kaderi bu yorumlardan ibaret olurdu.
 

 

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Ocak ayının sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ancak burdaki gereksiz kişilerin kendilrince konuştuğu gereksiz yazılar insanın zaman zaman huzurunu kaçırabiliyor. Yılbaşından sonra dedim bu arada ama kesin şu tarih demedim yani ocak sonuna yetiştirmek için çalışmalar devam ediyor bitmek üzere.

Ek Olarak:
Kimin adam olup olmadığını kimin adam olduğunu herkes anlayabilecek yaşta eğer düşüncelerini beyan ediyorsan önce sorarsın öğrenirsin o zaman değerlendirir cevap verirsin yada fikirlerini yazarsın. Sen direk eleştiriyorsunç Kimden neyi öğrendinde eleştiriyorsun? neyi ne kadar biliyorsun da eleştiriyorsun? gerçek mühendislik eseri diye bahsedip bir arama motoru linki atmak da bir reklamdır. İster senin olsun ister arkadaşının. İstersen tanımadığın birinin. Sonuç değişmez burda link veriyorsun ve insanların bkmasını sağlıyorsun buda bir reklam modelidir.


Tam 8 sayfa yazıldı burada neden şu ana kadar bekledin de çıkıp bu bir arama motoru değildir demedin ? Bak ben emin olana kadar scriptini izinleri lisansları sorgulayarak emin olana kadar birşey yazmadım . Bu sürede neden çıkıp bu bir arama motoru değildir bu türk mühendislerin eseri değil hazır scritp moedifikasyonudur demedin ? Biri çıkıp bunların gerçeklerini söylemese çıkıp söylemeyecektin bile .
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al