Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı
Benim yalan söylediğimi iddia ediyorsun öyle mi hadi sıkıyorsa yarın haber kanalına çıkalım seninle eğer yalan söylemiyorsam, eğer söylediklerimde en ufak bir tutarsızlık yalan yok ise sen ben dünyanın en karaktersiz, en aşağılık, en düzenbaz, en ahlaksız insanıyım diye o kanalda konuşucak mısın? var mısın ? Yalan konuşan sensin, bilmeden yorum yapan sensin, boş konuşanda sensin. Bana klavye erkekliği yapmıycaksın eğer cesaretin varsa çıkıcaksın karşıma konuşucaksın benimle bende sana herşeyi belge belge herşeyi yazı yazı önüne dökücem. Senin bahsettiğin script'i oluşturan kişiye sor ben her gün ilya ile telefondayım sor bakalım http://fr.slideshare.net/BuraySavasANIL/basic-ystemdesign bunu o mu yapmış? Adamsan sorarsın sorduktan sonrada gelir burda yazarsın. İlya kendi çalışmasında değişiklikler yaparak çalışma ortaya koyan değerli bir arkadaşım ama ana arama motorunun yazarı değil. Dha fazla küçülme dedikçe daha da küçülüyorsun bakalım ne kadar küçülebiliyorsun görelim.İyi tamam haber kanalını ayarla madem çıkalım diyorsun çıkalım. Bütün bu güne kadar ne olarak tanıttı isen dökümleri belli elde olan şu anki sistem de belli . Hem İlya gibi Türk mühendislerin eserini de herkes görmüş olur ...