Teşekkür ederim hocam.
Ek Olarak:
Hocam çok güzel anlatmışsın da siyasete dökemeyelim boşver :) Şimdi biri gelir tartışma çıkar falan gerek yok..
Ben şunu merak ediyorum devletin bazı birimleri takip ettiği halde içerisinde uyuşturucu kullanımını, bomba yapımı vb gibi pislik şeyleri anlatan Türkçe siteler var. Bir giriyorum adam nasıl terörist olunuru anlatmış veya başka bir siteye rastlıyorum pkk sempatizanları site açmış devlete, dine, atalarımıza saydırıyor.
Bu sitelerin sahiplerinin başına birşey gelmiyor mu nasıl korunuyorlar ? Siteleri kapatılmasa bile site sahipleri, yazı sahiplerinin başına birşey gelmiyor mu ?
Çünkü bir değil iki değil böyle binlerce pkk sitesi var veya başka amaçlı siteler var..
Ben şunu merak ediyorum devletin bazı birimleri takip ettiği halde içerisinde uyuşturucu kullanımını, bomba yapımı vb gibi pislik şeyleri anlatan Türkçe siteler var. Bir giriyorum adam nasıl terörist olunuru anlatmış veya başka bir siteye rastlıyorum pkk sempatizanları site açmış devlete, dine, atalarımıza saydırıyor.
Bu sitelerin sahiplerinin başına birşey gelmiyor mu nasıl korunuyorlar ? Siteleri kapatılmasa bile site sahipleri, yazı sahiplerinin başına birşey gelmiyor mu ?
Çünkü bir değil iki değil böyle binlerce pkk sitesi var veya başka amaçlı siteler var..
hocam dediğim gibi türkiyede herşey siyasetin içinde dışında sandığın herşey aslında içinde.
Türkiye kurucusu olan Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında yazı paylaş halkı kışkırtmaktan ve gruplaşmadan dolayı ceza yersin yada dışarıda bayrak as aynı suçlama geliyor. polis üstüne atlar biber gazı yersin sopa yersin.
Git PKK nın Aponun (küfür edecektimde wmaracı ailesine saygım var) posteriyle dışarı çık hiç bir şey olmaz sana.
İstediğin siteyi kur bir köşeyede rabia simgesini koy devlet tarafından sana sorun çıkmaz sadece hackerlere bulaşmadığın sürece :)
umarım anlamışındır.