Bu konuyu tepki olarak açtım çoğu kişi artık konuların başlıklarına uygun fiyatlı yazıyor işin garibi ise bunu yazanlardan bazılaır piyasanın üstünde fiyat veriyor bazılarıda piyasaya uyumlu veriyorki müşterilerin onları şeçmesi için bir sebep olarak düşünülğnüyor bu başlık.
Forumdaki bir diğer soruda türk webmasterlığı programcılığı android platformu neden gelişmiyor sorusu.İşte sürekli aynı şeyleri yaptığımız ve kendimizi taklit ettiğimiz için.Çin kendi işletim sisitemini çıkardı her ülke androidi kendine göre tekrar yazdı türkiye ise başka sitelerden apk linklerini çekip paylaşan android uzmanları (!) ile kaldı.
Diğer bir konu ise kendimize entegre edebildiğimiz servisler konusunda .
Geçen mecburiyetten 1tkus diye adfly tarzı türk reklam şirketine takıldım bi link için 6 kere tekrar tıkla dedirttiler.Eğer bişeyide yapabiliyorsak helalinden yapalım böyle adamı sonunda küfür ettirerek değil.Zaten site adfly scriptine benzetilmeye çalışılmış ama logosu bile png formatında değil gösterilmesi gereken reklam abode yi hata verdiyor veya reklam kodları çalışmıyor gibi birçok eksik mevcut.