BirYazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu konuyu tepki olarak açtım çoğu kişi artık konuların başlıklarına uygun fiyatlı yazıyor işin garibi ise bunu yazanlardan bazılaır piyasanın üstünde fiyat veriyor bazılarıda piyasaya uyumlu veriyorki müşterilerin onları şeçmesi için bir sebep olarak düşünülğnüyor bu başlık.
Forumdaki bir diğer soruda türk webmasterlığı programcılığı android platformu neden gelişmiyor sorusu.İşte sürekli aynı şeyleri yaptığımız ve kendimizi taklit ettiğimiz için.Çin kendi işletim sisitemini çıkardı her ülke androidi kendine göre tekrar yazdı türkiye ise başka sitelerden apk linklerini çekip paylaşan android uzmanları (!) ile kaldı.
Diğer bir konu ise kendimize entegre edebildiğimiz servisler konusunda .
Geçen mecburiyetten 1tkus diye adfly tarzı türk reklam şirketine takıldım bi link için 6 kere tekrar tıkla dedirttiler.Eğer bişeyide yapabiliyorsak helalinden yapalım böyle adamı sonunda küfür ettirerek değil.Zaten site adfly scriptine benzetilmeye çalışılmış ama logosu bile png formatında değil gösterilmesi gereken reklam abode yi hata verdiyor veya reklam kodları çalışmıyor gibi birçok eksik mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci, e ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende uyarayım diyecektim :D
Türkiye'nin En Güncel Alışveriş Sitesi | www.gelecekevimde.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci, e ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir Yazı adlı üyeden alıntı
Çok komik.Yaş kaçtı ? Ama hani uyugun olmayan fiyata hizmet versem kimsenin beni uyarmaya hakkı yok hizmeti veren benim istersem 1 tanıtım yazısını 900 Tl ye satarım
AKrdeşim sen bugün pek iyi değilsin heralde ya da anlama problemin var. Yaşımda yazıyo orada. Kötü niyetle bir şey demedim. Ama işte anlayabilmek önemli bir erdem.
Türkiye'nin En Güncel Alışveriş Sitesi | www.gelecekevimde.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İnsan, "Bu ülkede neden teknoloji gelişmiyor?" diye oturup tespitlerde bulunmaktan ziyade "Acaba ben teknolojinin gelişmesi için ne yaptım?" diye sormalı kendine.
Sürekli bu durumdan şikayet edecek, eleştirecek çenemiz var ama icraat yok.